Beyoncé komt met eigen Netflix-documentaire

De zangeres heeft de handen ineen geslagen met de streamingdienst voor een eigen documentaire.

Yellow, Clothing, Fashion model, Thigh, Fashion, Performance, Leg, Jeans, Photography, Long hair,
Getty Images

Netflix lanceert de laatste tijd de meest interessante series, en is nu bezig met het opzetten van een nieuwe, bijzondere documentaire. De streamingdienst is een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Beyoncé voor het produceren van een documentaire over het leven van de zangeres. De film heet Homecoming en is vandaag te bekijken.

Historisch optreden

De focus van de nieuwe film is het historische optreden van de zangeres tijdens Coachella vorig jaar, waar ze de eerste zwarte vrouwelijke hoofdact was op het festival. Het optreden oversteeg alle verwachtingen en werd destijds live gestreamd op YouTube waarmee het een record aantal kijkers van bijna 500.000 had. Enkel Lady Gaga en Björk gingen haar voor als vrouwelijke headliners op het festival. De documentaire zal ook beelden bevatten die nog niet te zien waren tijdens het optreden, zoals intiem behind-the-scenes beeldmateriaal.

Releasedatum en trailer

Toen het nieuws van de documentaire vorige week naar buiten kwam, was er nog niets bekend over de releasedatum van Homecoming. Daar bracht Netflix afgelopen weekend verandering in. Zo onthulde de streamingdienst op diens social mediakanalen dat Beyoncé's documentaire op 17 april zal verschijnen. Hoewel Netflix niet officieel had bevestigd dat het om de Beyoncé documentaire ging, wisten fans van de zangeres het zeker. Het lettertype komt namelijk precies overeen met de gebruikte typografie in Beyoncé's Homecoming-kledinglijn, die te koop is op de website van de zangeres.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Niet lang na de teaser die Netflix de wereld in hielp (en waardoor onze hoofden op hol sloegen), brengt de streamingdienst nu ook de officiële trailer van de documentaire uit. Hiermee worden onze vermoedens bevestigd: Beyoncé komt daadwerkelijk op 17 april naar Netflix! De trailer duurt een minuut en 43 seconden en is typisch op z'n Beyoncé's met homemade video's en een spectaculaire opbouw. Bekijk hieronder de trailer van Homecoming.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe muziek

Naast het nieuws over Queen B’s eigen docu, is de 37-jarige zangeres ook bezig met nieuwe muziek. Volgens US Weekly heeft Beyoncé verschillende nieuwe nummers op de plank liggen die naar verluidt dit jaar worden uitgebracht. De nieuwe muziek zou deel uitmaken van een deluxe album, dat zowel nieuwe als oude nummers bevat. Als het daadwerkelijk tot een nieuw album komt, zou dit Beyoncé's eerste solo-album zijn sinds Lemonade in 2016.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix