De officiële trailer van The Lion King is hier, met Beyoncé's Nala

De live-action remake van The Lion King verschijnt 19 juli in de bioscoop.

Mammal, Wildlife, Terrestrial animal, Vertebrate, Felidae, Lion, Whiskers, Big cats, Snout, Carnivore,
Disney

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar de officiële trailer van The Lion King is zojuist vrijgegeven door Disney. De film is een live-action remake van het origineel, de inmiddels iconische animatiefilm die in 1994 werd uitgebracht. Nu hebben we eindelijk beeld waar voor het eerst Beyoncé's vertolking van Nala te horen is. De nieuwe versie, met computeranimaties én echte acteurs, verschijnt op 19 juli in de bioscoop.

The Lion King 2.0

Deze versie van The Lion King vertelt exact hetzelfde verhaal als het origineel. Zo lijkt de beginscene - op de Afrikaanse savanne met de grote King's Rock - sprekend op de animatie-variant. De opvolger van de leeuwenkoning is geboren, en zal in de toekomst in de voetsporen treden van zijn vader, Musafa. Na een dodelijk "ongeluk" staat de kleine Simba er alleen voor en wordt hij van de savanne gedreven door de kwaadaardige Scar. Niet lang daarna ontmoet Simba het komische duo Timon en Pumbaa, die de kleine welp onder hun hoede nemen. Wanneer leeuwin Nala in beeld komt en Simba ervan overtuigt dat hij degene is die recht heeft op de "troon", besluiten ze terug te keren naar de savanne. Bekijk hieronder de officiële en zeer indrukwekkende trailer van The Lion King.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé als Nala

In de nieuwste Disney-prent horen we niet alleen de stemmen van James Earl Jones (die de stem van Musafa inspreekt, net als hij in het origineel ook deed) en Donald Glover (die de hoofdrol van Simba vertolkt), maar ook van onze Queen B, Beyoncé. De zangeres heeft de stem ingesproken van leeuwin Nala, Simba's love interest. In de trailer krijgen we het eerste beeld van Nala te zien, net als van Scar, baviaan Rafiki en hakuna matata-duo Timon en Pumba. In een nieuwe trailer genaamd Come Home, is nu ook echt de stem van Beyoncé te horen. Op haar eigen Youtube-kanaal gaf de zangeres de video vrij, waar Nala Simba smeekt om naar huis terug te keren en zijn rechtmatige plaats als koning in te nemen. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Lion King draait vanaf 19 juli in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV