Netflix-serie Chambers is de nieuwe verslaving voor iedere horrorliefhebber

Chambers wordt nu al de engste serie van 2019 genoemd.

chambers-trailer-netflix
Ursula Coyote/Netflix

De ene na de andere gloednieuwe film en serie verschijnt op Netflix, en ook in de maand april is dat niet anders (waarvan Vogue de beste titels heeft geselecteerd). Zo maakte de nieuwe Zweedse serie Quicksand zijn debuut op de streamingdienst, en worden films als The Notebook en Mother! nog verwacht voor het einde van de maand. Een andere aankondiging is de gloednieuwe horrorserie Chambers met actrice Uma Thurman, die nu al dé horrorsensatie van 2019 wordt genoemd.

Kippenvel

Op 26 april is het zover, dan verschijnt de nieuwe Netflix Original Chambers op de streamingdienst. Niemand minder dan Kill Bill-actrice Uma Thurman speelt de hoofdrol van Nancy Lefevre, wiens dochter Becky op jonge leeftijd is overleden. De jonge patiënte Sasha heeft een donorhart nodig en krijgt uiteindelijk het hart van Becky. In eerste instantie lijkt de operatie te zijn geslaagd, en Sasha bezoekt de ouders van Becky om ze te bedanken. Maar dan beginnen steeds vreemdere praktijken zich voor te doen. Zo vertoont Sasha bepaalde sinistere karaktertrekken die niet bij haar eigen karakter aansluiten, maar bij die van... je raadt het al, Becky. Al gauw komt Nancy erachter dat haar dochter om zeer dubieuze omstandigheden om het leven is gekomen. En nu lijkt ze op zoek te zijn naar wraak. De serie is geregisseerd door Nick Cassavetes, en ook acteur Tony Goldwyn speelt een rol. Bekijk hieronder de ijzingwekkende trailer, die je beslist kippenvel bezorgt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chambers is vanaf 26 april te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix