Michiel Huisman speelt de hoofdrol in een nieuwe Netflix kerstfilm

Het beste nieuws van de dag.

Michiel Huisman speelt hoofdrol in nieuwe Netflix kerstfilm
Getty Images

Netflix blijft maar nieuwe films en series lanceren. Zojuist is bekend geworden dat Netflix dit jaar met een nieuwe kerstfilm komt met niemand minder dan Michiel Huisman in de hoofdrol. De film heet A Boy Called Christmas. De opnames van de kerstfilm gaan deze maand van start en zullen gefilmd worden in Slowakije, Lapland, Praag en Londen.

Magische kerstfilm

De film A Boy Called Christmas gaat over een jongen die tijdens zijn zoektocht naar zijn vader terechtkomt in de magische stad Elfhelm. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Matt Haig. Het belooft een magische film te worden. Want het bedrijf achter films zoals Paddington 1 en 2 en Fantastic Beasts, gaat de special effects voor de film verzorgen.

More Michiel

In een beperkt aantal landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en China wordt de film in de bioscoop vertoond. In de overige landen zal de film direct op Netflix te zien zijn. Kan je geen genoeg krijgen van Michiel Huisman op Netflix? Kijk dan vooral de bloedstollende serie The Haunting of Hill House waarin huisman een horrorschrijver speelt die terugkeert naar het enge huis waar hij is opgegroeid.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix