Beyoncé komt met twee extra Netflix-specials

De zangeres is momenteel bezig met nóg twee Netflix projecten, na de première van haar documentaire Homecoming vorige week.

Beyonce
Larry Busacca/PWGetty Images

Afgelopen week ging Beyoncé's eerste Netflix film in première op het streaming kanaal. De docu genaamd Homecoming geeft kijkers een exclusief kijkje achter de schermen bij het legendarische Coachella optreden van de zangeres. Nu blijkt dat deze docu de eerste van een reeks van drie specials is die Beyoncé in samenwerking met Netflix heeft geproduceerd.

Grote deal

Variety maakt exclusief bekend dat de 37-jarige zangeres bezig is met het ontwikkelen van twee extra Netflix-projecten, na vele positieve reacties op Homecoming. Zoals ook bij Homecoming het geval was is Beyoncé bij de volgende twee projecten uitvoerend producent, schrijver en regisseur. Naar verluidt ontving de superster ongeveer 18 miljoen euro voor haar samenwerking met het streaming platform voor de film. De verschillende projecten maakt deel uit van een grote deal met de streaming-gigant, met een totale waarde van ongeveer 53 miljoen euro.

Muziek op Netflix

Samen met de documentaire op Netflix verscheen afgelopen week ook een nieuw album van Beyoncé. Waar de nieuwe filmprojecten over gaan is nog niet bekend, net als de lanceringsdatum. Zoals ook te zien bij Homecoming bevatten veel projecten van Queen B bijzondere elementen, waardoor ook de nieuwe aangekondigde projecten veel goeds beloven. Eerdere exclusieve muziekdocu's van Netflix bevatten Springsteen on Broadway die vorig jaar verscheen, Lady Gaga's docu Gaga: Five Foot Two uit 2017 en Quincy Jones docu genaamd Quincy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix