Serie met Gossip Girl's Ed Westwick komt naar Netflix

Ed Westwick is te zien in de BBC-serie White Gold.

image
Getty Images

Gossip Girl-fans opgelet! Ed Westwick, a.k.a Chuck Bass komt terug op je beeldscherm. Nadat Penn Badgley een comeback maakte in de populaire Netflix-serie You, komt ook Westwick naar Netflix in een rol die ons sterk doet denken aan een oudere versie van Chuck.

White Gold

De 31-jarige Britse acteur is al enige tijd te zien in de Britse BBC-serie White Gold, dat zich afspeelt in het Engelse Essex in de jaren '80. Al twee seizoenen waren in Amerika te bekijken, die vanaf nu ook op Netflix in Nederland te zien zijn. Westwick speelt in de serie de hoogmoedige verkoper Vincent Swan die er alles aan doet om zijn witte plastic kozijnen te verkopen en zo veel mogelijk geld te verdienen.

Aantijgingen

De acteur werd onlangs beschuldigd van seksueel misbruik, waardoor opnames van de serie kwamen stil te liggen. De acteur ontkende de aantijgingen waarna de openbaar aanklager de zaak tegen Westwick liet vallen wegens gebrek aan bewijs. Ondertussen heeft Westwick zijn carrière weer opgepakt. Het tweede seizoen van White Gold staat vanaf 17 mei op Netflix, het eerste werd onlangs toegevoegd aan de streaming dienst.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix