Game of Thrones slotaflevering te zien in Nederlandse bioscopen

Je kunt het historische moment van de állerlaatste aflevering van de serie beleven op een groot scherm.

Beauty, Fashion, Eye, Lip, Fur, Street fashion, Winter, Outerwear, Black hair, Photography,
HBO

Eerder vorige maand werd het achtste en tevens allerlaatste seizoen van de hitserie Game of Thrones gelanceerd. De eerste afleveringen van het laatste seizoen zijn al te zien, waar de allerlaatste afleveringen nog even op zich laten wachten. Nu is bekend geworden dat je met een hele groep GoT-fans de slotaflevering kunt bekijken op een groot scherm in verschillende Nederlandse bioscopen.

Extra lange aflevering

De finale-aflevering van de fantasy-serie wordt op 20 mei uitgezonden in negentien verschillende Pathé bioscopen in Nederland. In samenwerking met Ziggo wordt de serie getoond op het witte doek. De slotaflevering is de allerlaatste in de reeks van zes afleveringen. De laatste vier afleveringen van seizoen acht duren extra lang en zijn met tachtig minuten de langste afleveringen van de gehele serie. De bioscoopuitzending begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. Tickets zijn enkel verkrijgbaar voor klanten van Ziggo en Pathé. Ook vorig jaar organiseerde de bioscoop een screening van de finale-aflevering van seizoen 7, waar de tickets binnen een half uur waren uitverkocht. De kaarten voor de screening van de slotaflevering van het achtste seizoen zijn via de online webshop van Ziggo vanaf dinsdag 7 mei om 10.00 uur beschikbaar. Wees er dus snel bij!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV