Alexa Chung en Queer Eye-presentator Tan France gaan nieuwe mode-serie op Netflix presenteren

Next In Fashion is de nieuwste Netflix mode-serie die je wil bingewatchen.

Nadat Alexa Chung bekendmaakte dat ze haar eigen Youtube kanaal heeft gelanceerd, gaat de Britse ontwerper, influencer en presentatrice nu ook voor het grote Netflix publiek. Samen met Queer Eye presentator Tan France gaat ze een nieuwe mode-serie presenteren op Netflix.

Next In Fashion

De serie Next in Fashion bestaat uit 10 afleveringen. Het is een competitie tussen achttien aanstormde ontwerpers die tegen elkaar gaan strijden voor een prijs van €225.000. Ook zullen de ontwerpen van de winnende designer verkocht worden bij webshop Net-A-Porter. Naast Chung en France zullen stylist Elizabeth Stewart en Instagrams fashion director Eva Chen plaats nemen in de jury. Overige juryleden en releasedatum worden nog bekend gemaakt.

Alleskunner

Alexa Chung is van alle markten thuis. Na een succesvolle modellencarrière presenteerde ze eerder al shows zoals Popworld en Freshly Squeezed, schreef ze columns voor verschillende modebladen en debuteerde ze met haar eigen modelabel ALEXACHUNG tijdens London Fashion Week. Momenteel is het Britse stijlicoon ook bezig met haar eigen Youtube-kanaal waar zij ongefilterde video's gaat maken over mode, reizen, kunst en zelfexpressie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix