Zo reageerde Kit Harington toen hij erachter kwam dat Jon Snow Daenerys zou vermoorden

De acteur kon het amper geloven.

kit-harington-reactie-emilia-clarke
Jeff KravitzGetty Images

Vorige week kwam er een einde aan de legendarische serie Game of Thrones. Na acht seizoenen werd de stekker uit de succesvolle show getrokken, maar niet zonder een spectaculaire finale. Veel fans waren het niet eens met het einde, en ook de Game of Thrones-cast had het er moeilijk mee. Zo zien we de reacties van castleden in een gloednieuwe documentaire over de hitserie, die op zondag werd uitgezonden door HBO. Vooral de reactie van Kit Harington, die de rol van Jon Snow vertolkt, als hij erachter komt dat hij degene is die Daenerys Targaryen (gespeeld door Emilia Clarke) van het leven moet beroven, is zeer emotioneel.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In tranen

Zo blijkt dat niet alleen wij, maar ook de gehele cast van de serie zeer verrast was door het dramatische einde van de show. In de finale zien we hoe Jon Snow zijn geliefde Queen (en tevens tante) voor de laatste keer zoent voordat hij een dolk in haar hart steekt. In de documentaire Game of Thrones: The Last Watch zien we hoe de acteurs reageren om de scène. Terwijl de gebeurtenis voor de eerste keer hardop wordt voorgelezen, zien we hoe Harington naar de pagina van het script staart met zijn handen in zijn haar. Hij is verbijsterd en kijkt zijn tegenspeelster Clarke aan, die met een geforceerde lach knikt en wegzakt in haar stoel. Aan het einde van de scriptlezing verlaten andere castleden de ruimte, maar blijven Harington en Clarke even zitten om het nieuws te laten bezinken, beiden met tranen in hun ogen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk het exacte moment hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Game of Thrones: The Last Watch is nu te zien op HBO (via Ziggo).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV