Beyoncé zingt voor het eerst Lion King-klassieker Can You Feel The Love Tonight

Queen B blaast ons jeugdsentiment op gepaste manier nieuw leven in.

Als íemand het klaar kan spelen om een bestaand lied op geheel eigen wijze te herintroduceren, is het Beyoncé wel. Het verbaast ons dan ook niet dat haar remake van de Lion King-klassieker 'Can You Feel The Love Tonight' niet teleurstelt. Sterker nog: haar versie met Donald Glover, die de rol van Simba in de film speelt, levert praktisch net zoveel kippenvel op als het origineel van Elton John.

Teaser filmmuziek

We kunnen (helaas!) alleen nog maar een preview van het lied horen, maar de gehele versie zal gelukkig in de remake van de Lion King te horen zijn. We weten al langer dat Beyoncé de rol van Nala in de film gaat inspreken, maar we hoorden eerder nog geen muziek van haar voor de film. Tot nu, want Disney heeft een nieuwe teaser van 30 seconden de wereld ingeslingerd.

'Can You Feel The Love Tonight'

Wellicht is de preview te kort om al echt conclusies te trekken, maar we horen in ieder geval een soulvolle interpretatie van de Lion King-klassieker. Ondertussen worden we verreikt met wat wijze woorden van Musafa, wiens stem wederom is ingesproken door James Earl Jones. Er wordt verwacht dat Timon (Billy Eichner) en Pumbaa (Seth Rogen) ook het een en ander zullen gaan zingen, al is het nog niet bekend in welke mate ze dat zullen doen. Het was in ieder geval een uitdaging om het origineel te vernieuwen, vertelt regisseur Jon Favreau tegenover Entertainment Weekly. 'We willen de muziek en de karakters dicht bij het origineel houden, maar ook opnieuw uitvinden, omdat een live-remake totaal anders is dan animatie. Alles moet fresh aanvoelen, maar ook als vanouds.'

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV