Tweede seizoen van award winnende serie Killing Eve te zien op Nederlandse televisie

Éen aflevering van de bloedstollende en hilarische serie is zelfs opgenomen in Amsterdam.

Beauty, Technology, Photography, Smile, Electronic device, Leisure, Temple, Sitting, Travel, Vacation,
Killing Eve

De award winnende serie Killing Eve wordt binnenkort uitgezonden op Nederlandse televisie. De serie is terug met een gloednieuw seizoen, dat vanaf 30 juni zal worden uitgezonden op NPO 3. De Brits-Amerikaanse dramaserie heeft zelfs een aflevering opgenomen in Amsterdam.

Internationaal succes

De dramaserie heeft sinds de start in 2018 al vele prijzen in de wacht gesleept. De serie won een BAFTA-Award voor beste serie van 2018, en ook actrices Jodie Comer en Fiona Shaw namen een BAFTA-Award mee naar huis voor hun acteerprestaties in de nieuwe serie. Actrice Sandra Oh werd vorig jaar bekroond met een Golden Globe en een SAG Award. De serie vertelt het verhaal van een huurmoordenares en een vrouw van de Britse beveiligingsdienst, twee intelligente vrouwen die door elkaar zijn geobsedeerd en de strijd met elkaar aangaan. Na een bloedstollend einde van het eerste seizoen, kunnen fans deze zomer zien hoe het verhaal verder zal gaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amsterdam

De serie is op verschillende locaties in Europa opgenomen. Onder anderen Parijs, Oxford en ook Amsterdam dienen als achtergrond voor verschillende afleveringen. In de aflevering die in Amsterdam is opgenomen komen onder meer het Rijksmuseum en de Wallen in beeld. 'De locaties zijn essentieel voor het verhaal, en we probeerden weg te blijven van de toeristische locaties,' aldus producer Lee Morris. Killing Eve is vanaf 30 juni te zien op NPO 3 en NPO Start Plus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV