Het tweede seizoen van de Nederlands-Belgische Netflix serie Undercover gaat er heel anders uitzien

Het nieuwe verhaal rondom de twee undercoveragenten zal een grote wending krijgen.

image
Netflix - Undercover

Na een eerste succesvol seizoen werd al snel bekend dat er een tweede vervolg in de maak is van de Netflix serie Undercover. De Belgisch-Nederlandse serie maakte furore onder de kijkers waar personages Kim en Bob infiltreren in het leven van drugsdealer Ferry en zijn vrouw Danielle. Nu is bekend dat het tweede seizoen een hele andere wending zal krijgen ten opzichte van het origineel, zo meldt Variety.

View this post on Instagram

#season2! #undercover #2020 @variety @netflixnl

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here) on

Andere verhaallijn

Waar het eerste seizoen zich focuste op drugshandel rondom Brabant en Belgisch Limburg, blijkt het tweede seizoen te gaan over de illegale wapenindustrie. De undercoveragenten Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) zullen zich voordoen als nieuwe personages en zich focussen op een nieuwe case. Het personage van Drijver werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie en Waes' personage is nog steeds werkzaam als agent.

Terugkeer personages

Het tweede seizoen maakt een sprong in de tijd, en speelt zich één jaar later af sinds de vorige zaak rondom Bouman werd afgesloten. Ook al krijgt het tweede seizoen dus een totaal andere verhaallijn, toch zullen verschillende personages uit het eerste seizoen terugkeren in het vervolg. Hoewel Ferry Bouman (Frank Lammers) in de gevangenis zit, blijft hij betrokken bij het verhaal. De opnames van het tweede seizoen zijn al in volle gang, en verwacht wordt dat het vervolg in de lente van 2020 op de streamingdienst zal verschijnen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix