Netflix onthult eerste trailer én releasedatum voor seizoen twee van 'Undercover'

Nu weten we eindelijk wanneer we weer van een nieuwe verhaal rondom de twee undercoveragenten mogen gaan genieten.

Green, Jeans, Jacket, Outerwear, Textile, Photography, Denim, Top, Gesture,
Netflix - Undercover

Na het eerste succesvolle seizoen werd al snel bekend dat er een vervolg in de maak is van de Netflix-serie Undercover. De Belgisch-Nederlandse serie maakte furore onder de kijkers waar personages Kim en Bob infiltreren in het leven van drugsdealer Ferry en zijn vrouw Danielle. Netflix heeft nu de allereerste beelden van het tweede seizoen van Undercover naar buiten gebracht – en de langverwachte releasedatum.

Eerste trailer van Undercover: seizoen twee

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover werd via streamingdienst Netflix een internationale hit. Het was dan ook niet de vraag óf maar wannéér een tweede seizoen uit zou komen. Netflix heeft nu de eerste trailer van het vervolg op het eerste succesvolle seizoen uitgebracht, exclusief in Nederland via RTL Boulevard en in België via de zender Eén. In de trailer zien we bekende gezichten uit seizoen één voorbijkomen als Kim, (Anna Drijver), haar ex-collega Bob (Tom Waes) en Ferry Bouman (Frank Lammers. Maar er zijn ook een hoop nieuwe personages die we in het tweede seizoen gaan leren kennen – het nieuwe seizoen heeft namelijk een compleet nieuwe verhaallijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Andere verhaallijn

Eerder werd al bekend dat het nieuwe seizoen een hele andere wending zal krijgen ten opzichte van het origineel, zo meldt Variety. Waar het eerste seizoen zich focuste op drugshandel rondom Brabant en Belgisch Limburg, gaat het tweede seizoen over de illegale wapenindustrie. De undercoveragenten Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) zullen zich voordoen als nieuwe personages en zich focussen op een nieuwe case. Het personage van Drijver werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie en Waes' personage is nog steeds werkzaam als agent.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Terugkeer personages

Het tweede seizoen maakt een sprong in de tijd, en speelt zich één jaar later af sinds de vorige zaak rondom Bouman werd afgesloten. Ook al krijgt het tweede seizoen dus een totaal andere verhaallijn, toch zullen verschillende personages uit het eerste seizoen terugkeren in het vervolg. Hoewel Ferry Bouman (Frank Lammers) in de gevangenis zit, blijft hij betrokken bij het verhaal.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Releasedatum tweede seizoen van Undercover

Na het eerste succesvolle seizoen van Undercover dat vorig jaar op Netflix verscheen, kijken niet alleen Nederland en België, maar zo'n beetje de hele wereld uit naar het vervolg. In eerste instantie zou het nieuwe seizoen in de lente van dit jaar uitkomen. Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Undercover op zondag 6 september op Netflix zal verschijnen. Voor de fans is het nog even geduldig wachten dus.

Het tweede seizoen van Undercover verschijnt vanaf zondag 6 september op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix