Bekijk de eerste teaser van de remake van Disney-klassieker Mulan

Alles wat je moet weten over de verfilming van deze Disney-klassieker.

disney-remake-liu-yifei-teaser
Disney

We kunnen maar niet genoeg krijgen van Disney's live-action verfilmingen. Volgende maand komt dan eindelijk The Lion King met Beyoncé uit. En nog maar net bevestigde actrice Halle Bailey dat ze de hoofdrol van Ariël in De Kleine Zeemeermin in de wacht sleepte. Nu heeft Disney ook de eerste teaser van de live-action film Mulan vrijgegeven. En die is zenuwslopend spannend.

Teaser

De teaser duurt ongeveer anderhalve minuut, en dat is net genoeg om je van je sokken te laten blazen door alle actie in de film. In de teaser zien we dat Mulan klaar wordt klaargestoomd om mogelijks uitgehuwelijkt te worden. Dit is de bekende scene uit de originele film waarbij ze wordt opgemaakt en aangekleed terwijl ze alle kwaliteiten van de zogezegde "ideale vrouw" opnoemt. Het beeld schakelt over waarbij Mulan in een lange rode jurk behendig met een zwaard te werk gaat. Vervolgens zien we Mulan op het slagveld tijdens een groots gevecht.

Hoofdrolspeler

De Chinese zangeres en actrice Liu Yifei is uit ruim duizend potentiële Hua Mulan's uitgekozen om de rol van de heldin te vertolken. In een interview met de Koreaanse Cosmopolitan vertelt ze: 'Er zijn beroemdheden die veel mooier zijn dan ik. Maar het gaat niet alleen om er goed uitzien voor de camera, maar om de juiste emoties over te brengen. Daarom focus ik me meer op mijn acteerwerk dan op mijn uiterlijk.' Volgens verwachting zal Mulan in maart 2020 in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk hieronder de teaser:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV