De trailer van Angelina Jolie's nieuwe 'Maleficent: Mistress of Evil' film is hier

Het vervolg op de eerste film belooft veel goeds.

maleficent-angelina-jolie
Disney

Angelina Jolie schitterde eerder als de meest schrikbarende villain in de Disney film Maleficent. De film werd een grote hit en beloonde het publiek met de komst van een vervolg. Nu is de trailer van de tweede Maleficent film vrijgegeven, waarin we opnieuw angstaanjagende beelden van de Amerikaanse actrice in haar rol als Disneys slechterik te zien krijgen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bruiloft

De tweede film over het leven van de tovenares is getiteld Maleficent: Mistress of Evil. De nieuwe trailer begint met een huwelijksaanzoek van prins Phillip aan Aurora (Elle Fanning). Wanneer de prinses echter naar Maleficent gaat om het goede nieuws te vertellen maakt ze duidelijk dat ze niet achter deze beslissing staat. 'Liefde eindigt niet altijd goed, Beastie,' vertelt Maleficent aan Aurora.

Donkere krachten

In de nieuwe film worden de ingewikkelde familiebanden tussen Maleficent en haar petekind Aurora in twijfel getrokken door de komst van het huwelijk en lijken de donkere krachten van Maleficent opnieuw terug te komen. De moeder van de prins koningin Ingrid, gespeeld door Michelle Pfeiffer, probeert Aurora en Maleficent tegen elkaar op te zetten dat zorgt voor nieuwe spanningen. Maleficent 2 is vanaf 16 oktober te zien in Nederlandse bioscopen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV