Alles wat we tot nu weten over het vervolg op 'To All the Boys I've Loved Before'

Naast het vervolg To All the Boys: P.S. I Still Love You is er ook een derde deel in de maak!

vervolg-to-all-the-boys-i-have-loved-before
Netflix

Slechts een jaar geleden kwam de Netflix-favoriet To All the Boys I’ve Loved Before uit. De verfilming van Jenny Han's trilogie werd afgelopen augustus uitgezonden op Netflix en werd in korte tijd een enorme hit. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen bekend werd gemaakt dat er een tweede deel van de film op komst is, getiteld To All The Boys: P.S. I Still Love You. Ook weten we inmiddels dat Netflix bezig is met een derde deel. Om al die informatie te ordenen, hebben we alles over de nieuwe vervolgen op de hitfilm op een rij gezet. Dit moet je weten.

Vervolg To All The Boys I've Loved Before

Een jaar geleden tijdens kerst liet actrice Lana Condor – die de rol van Lara Jean vertolkt – weten dat een vervolg op To All the Boys I’ve Loved Before in de maak is. Dit deed ze door het delen van een filmpje op social media waarin zij en acteur Noah Centineo (a.k.a. Peter Kavinsky) het goede nieuws aan de wereld mochten vertellen. De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han dat het eerste deel is van een trilogie. Het vervolg krijgt de naam To All the Boys: P.S. I Still Love You en is binnenkort al te zien op Netflix. Zo zal de nieuwe film op 12 februari 2020 op de streamingdienst verschijnen. Dat mochten Condor en Centineo wederom bekendmaken in een video, waarin ze tegelijkertijd ook deel 3 aankondigen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe personages

Lana Condor gaf eerder al informatie weg over de nieuwe verhaallijn van het tweede deel. Er zal een nieuw personage geïntroduceerd worden, die de relatie van haar personage Lara Jean met Peter Kavinsky sterk onder druk zet. 'Peter zal moeten vechten voor onze liefde, wat zeker geen slechte zaak is', zo stelde de actrice in een interview met Elle.com. Inmiddels is bekend dat het om het personage John Ambrose McClaren gaan, gespeeld door acteur Jordan Fisher. Ook acteur Ross Butler uit 13 Reasons Why zal verschijnen in P.S. I Still Love You, waar hij Peter Kavinsky's beste vriend Trevor Pike zal spelen.

De eerste beelden

Daarnaast zijn de eerste beelden van het vervolg op To All The Boys I've Loved Before opgedoken. Niet alleen Condor deelde op Instagram een beeld van Centineo en haarzelf in To All The Boys: P.S. I Still Love You, ook op het Instagram-account van de film zijn meerdere beelden gepubliceerd. Bekijk ze hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Deel drie: Always and Forever

Het is bekend dat auteur Jenny Han een trilogie heeft geschreven over Lara Jean en Peters liefdesleven. Nadat bekend is geworden dat deel twee er aan komt, volgde het nieuws van een derde deel al gauw. De derde roman heeft de titel Always and Forever, Lara Jean, wat naar alle waarschijnlijkheid ook de titel van de derde film zal worden. Meer informatie over deel 3 laat nog even op zich wachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix