Alles wat we tot nu weten over de twee vervolgen op 'To All the Boys I've Loved Before'

Dit moet je weten over het tweede en derde vervolg op de Netflix Original 'To All the Boys I've Loved Before'.

to all the boys i've loved before
Netflix

Slechts een jaar geleden kwam de Netflix-favoriet To All the Boys I’ve Loved Before uit en het werd als snel een groot succes. Zo groot dat na een paar maanden bekend werd gemaakt dat er een tweede deel van de film in de maak is. Nu doen de geruchten de ronde dat er zelfs een derde deel op komst is. Dit is alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe vervolgen op de hitfilm.

Deel twee

Actrice Lana Condor liet vorige kerst weten dat een tweede vervolg op de film in de maak is. Dit deed ze middels het delen van een filmpje op social media waarin zij en acteur Noah Centineo het goede nieuws bekend maken. De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han dat onderdeel is van een trilogie. Het vervolg krijgt de naam To All the Boys: P.S. I Still Love You. De tweede film wordt naar verluidt begin 2020 gepubliceerd op Netflix.

Nieuwe personages

Lana Condor gaf eerder al informatie weg over de nieuwe verhaallijn van het tweede deel. Er zal een nieuw personage worden toegevoegd, die de relatie van haar personage Lara Jean met Peter Kavinsky sterk onder druk zet. 'Peter zal moeten vechten voor onze liefde, wat zeker geen slechte zaak is', zo stelde de actrice in een interview met Elle.com. Ook acteur Ross Butler uit Riverdale en 13 Reasons Why zal verschijnen in P.S. I Still Love You, waar hij Peter Kavinsky's beste vriend Trevor Pike zal spelen.

Deel drie

Het is bekend dat auteur Jenny Han een trilogie heeft geschreven over Lara Jean en Peter's liefdesleven. Nadat bekend is geworden dat deel twee er aan komt, is de kans groot dat deel drie ook in de maak is. Ook zagen fans onlangs de cast tijdens een filmsessie op de straten van Vancouver, terwijl de opnames voor het tweede deel in mei werden afgerond. Dit zou betekenen dat de cast inderdaad al bezig is het met het filmen van een derde deel.

View this post on Instagram

I l💕va these ladies 🤘 @toalltheboysnetflix

A post shared by madeleinearthur (@madeleinearthur) on

'Always and Forever'

Volgens The Georgia Straight staat de komst van een derde vervolg inderdaad op de planning, en er wordt zelfs gesteld dat de opnames van To All the Boys I've Loved Before 3 plaatsvinden van 15 juli tot 20 augustus in Vancouver, Canada. Dit is tevens de plek waar de eerste film werd opgenomen. De derde roman heeft de titel Always and Forever, Lara Jean, wat naar alle waarschijnlijkheid ook de titel van de derde film zal worden.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix