Alles wat we tot nu toe weten over Stranger Things 4

Er komt officieel een vervolg op het derde seizoen van de hitserie, en dit is hoe het eruit zal zien.

stranger-things-seizoen-4
Netflix

Het is alweer een tijd geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen, waardoor veel fans van de hitserie zich alleen maar één ding afvragen. Waar blijven de nieuwe afleveringen? In 2019 werd al bekendgemaakt dat we een vierde seizoen konden verwachten, maar door de uitbraak van het coronavirus mocht er helaas een tijdlang niet gefilmd worden. Gelukkig is de productie eindelijk weer opgepakt en kunnen we hopelijk volgend jaar eindelijk weer een aantal Stranger Things-filmavonden gaan inplannen. Dit is wat we tot nu toe weten over het vierde seizoen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stranger Things 4

Netflix bracht in februari een gloednieuwe teaser uit waarin duidelijk wordt dat een vierde seizoen van de hitserie officieel in de maak is. Het 35 seconden durende filmpje bevestigt dat het Stranger Things-universum zich zeer waarschijnlijk zal uitbreiden. Zo wordt in de teaser de zin 'We zijn niet meer in Hawkins' getoond. Het derde seizoen eindigde dan ook met het vertrek van de familie Byers en Eleven uit het kleine stadje. Ook werd een korte clip aan het einde van de aftiteling getoond, waar zichtbaar werd dat een mysterieus personage genaamd The American zich in Rusland bevindt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe verhaallijn

Zowel producer Shawn Levy als de makers Matt en Ross Duffer spraken eerder over een vierde vervolg van de serie. In een interview met New York Magazine gaf het duo aan dat de gehele serie reeks hoogstwaarschijnlijk zal bestaan uit vier of vijf delen. In een interview met Entertainment Weekly laten de broers weten dat het vierde seizoen er anders uit zal zien dan de eerdere drie: 'We weten nog niet alles, maar wel de grote lijnen. Het komt nu aan op het bedenken van de details. We zijn behoorlijk enthousiast over waar het mogelijk naartoe gaat. Het zal heel anders gaan voelen dan de eerdere seizoenen, maar we kunnen jullie verzekeren dat het spannend zal zijn.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hawkins

In de teaser wordt duidelijk dat het vervolg zich grotendeels buiten Hawkins zal afspelen. In een recent interview gaven de Duffer broers dit al aan: 'ik denk dat de grootste verandering zal zijn dat we ons zullen focussen op iets groters,' Stelt Matt Duffer. 'Niet per se in termen van speciale effecten of het verhaal, maar om het verhaal wellicht te laten plaatsvinden buiten Hawkins.' Seizoen drie eindigt met verschillende verhaallijnen die los van elkaar staan. Producer Shawn Levy stelt hierover: 'deze verhaallijnen zullen allemaal terugkomen in het vervolg.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Record

Het derde seizoen van de hitserie blijkt populairder dan ooit, en brak de kijkcijfer records van alle films en series die ooit op Netflix zijn verschenen. In slechts vier dagen tijd begonnen meer dan 40,7 miljoen mensen aan de populaire sciencefictionserie. Wanneer het vierde seizoen precies uitkomt is nog onduidelijk. De laatste drie seizoenen van de show gingen in première in juli, dus de kans is groot dat het nieuwe seizoen in de zomer van 2021 te zien zal zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

8 nieuwe castleden

Bij nieuwe verhaallijnen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten. Daarom zal het nieuwe seizoen van Stranger Things maar liefst acht nieuwe personages introduceren. Zo zal Jamie Campbell Bower – bekend van films zoals Harry Potter en Twilight – een medewerker van een psychiatrische inrichting spelen. Ook zal Game of Thrones-acteur Tom Wlaschiha een terugkerende rol krijgen in het nieuwe seizoen. Andere nieuwe namen op de castinglijst zijn Eduardo Franco, Joseph Quinn Robert, Englund, Sherman Augustus, Mason Dye en Nikola Djuricko. Ook keren Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Joe Keery, Caleb Mclaughlin, Charlie Heaten, Natalia Dyer, Winona Ryder en David Harbour terug om hun rol weer op te pakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV