Een Gossip Girl-reboot is officieel in de maak

Maak je klaar voor een nieuwe generatie tieners aan de Upper East Side.

Gossip-Girl
Gossip Girl

Het is officieel, Gossip Girl is terug! Na maandenlange speculatie over een mogelijke terugkeer van de serie, is het nieuws nu eindelijk bekend gemaakt dat een reboot op het iconische leven van Manhattan's Upper East-siders in de maak is. Een geupdate en nieuwe versie van de originele serie wordt gemaakt in samenwerking met HBO Max, zo meldt Variety.

Sprong in de tijd

Bekend is dat de serie een verlenging zal zijn op het originele verhaal en een sprong in de tijd maakt, waar het verhaal acht jaar later opnieuw wordt opgepakt. Een nieuwe generatie aan Upper East Side-tieners wordt de focus van het verhaal waar de grote aanwezigheid van social media naar verluidt een grote rol zal spelen. 'De prestige-serie gaat in op hoeveel social media - en het landschap van New York zelf - in de tussenliggende jaren is veranderd', zo stellen de makers tegenover The Hollywood Reporter. Op dit moment is het eerste seizoen in de maak is bij HBO Max, bestaande uit tien afleveringen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Originele cast

De nieuwe serie zal zich dus niet concentreren op de avonturen van Serena van der Woodsen en Blair Waldorf, en of de originele cast een terugkeer zal maken is nog niet bekend. In april 2017 vertelde Blake Lively (Serena van der Woodsen) aan Variety dat ze wel open staat voor het idee om een volwassenere versie van Gossip Girl met de originele cast te doen: 'Ik zou geen zeven jaar meer aan deze show willen werken, ik heb mijn baby's en ik wil niet zo veel van hen weg zijn. Maar ik weet wel hoeveel plezier we hadden tijdens het schieten van deze serie in New York City'. Ook Penn Badgley (Dan Humphrey) en Chace Crawford (Nate Archibald) waren positief gestemd over een mogelijke terugkeer.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De reboot wordt wel geproduceerd door de originele makers van de serie Josh Schwartz en Stephanie Savage, en het script wordt geschreven door Joshua Safran, die tevens betrokken was bij de productie van de originele show. Wanneer de serie wereldwijd te zien is en op welke streamingdienst hij in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Maar om alvast in de stemming te komen voor deze gloednieuwe serie, kun je the scandalous life of Manhattan's elite helemaal opnieuw herleven via Netflix, waar alle originele seizoenen van Gossip Girl te zien zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV