Natalie Portman gaat eerste vrouwelijke Thor spelen

De iconische superheld wordt voor het eerst in de geschiedenis vertolkt door een vrouw.

natalie portman marvel thor
Getty Images

Dit weekend kondigde filmstudio Marvel aan welke nieuwe superhelden films in de nabije toekomst worden gelanceerd en welke acteurs daarin hun opwachting zullen maken. Voor het vierde deel van superheldenfilm Thor werd zeer bijzonder nieuws bekend gemaakt. Het hoofdpersonage van de film zal namelijk voor de eerste keer ooit een vrouw zijn, gespeeld door niemand minder dan Natalie Portman.

Vrouwelijke superheld

De actrice maakte zelf het nieuws bekend tijdens Comic-Con in San Diego, waar ze plotseling op het podium verscheen en stelde een onverwachte terugkeer te zullen maken in de nieuwe film. 'Het voelt best wel goed. Ik had toch altijd een beetje hamernijd', grapte Portman op het podium, verwijzende naar de iconische hamer die het hoofdpersonage bij zich draagt. Natalie verscheen eerder in de eerste twee Thor-films in de rol van Jane Foster, de vriendin van de superheld.

LGBTQ-superheld

De film zal tevens Marvels eerste LGBTQ-superheld tonen, Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson. Chris Hemsworth, die jarenlang de rol van Thor vertolkte, zal ook een terugkeer maken in de nieuwe film. Thor Love and Thunder wordt de vierde film in de Thor-serie en zal op 5 november 2021 gelanceerd worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV