The Hills: New Beginnings krijgt een tweede seizoen

We zijn nog lang niet klaar met de reboot van de inmiddels iconische realityserie.

The Hills seizoen 2
Getty Images

Goed nieuws voor alle fans die met open armen de reboot van de iconische MTV-serie The Hills hebben ontvangen. De nieuwe serie, die de naam The Hills: New Beginnings kreeg, krijgt namelijk een tweede seizoen. Daarin volgen we wederom het lief en leed dat de inmiddels beroemde vrouwen uit Los Angeles met elkaar delen, en zien we hoe hun levens er vandaag de dag uitzien.

The Hills seizoen 2

Volgens Nu.nl is het nog niet bekend wanneer we het tweede seizoen van de populaire realityserie kunnen verwachten. Wat we al wel weten, is dat de teruggekeerde cast van The Hills: New Beginnings wederom in seizoen 2 te zien zal zijn. Zo maken onder andere Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin 'Bobby' Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port hun opwachting in het nieuwe seizoen. Helaas zal Lauren Conrad, die wel te zien was in de originele serie, wederom niet te zien zijn in seizoen 2 van de reboot.

Reboot

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat er een vervolg zou komen op de iconische MTV-realityserie The Hills, waarin het privéleven en de carrière in de modewereld van Lauren Conrad werd gevolgd. De originele serie duurde zes seizoenen en was te bewonderen op MTV van 2006 tot 2010. Naast Lauren Conrad keerde ook Kristin Cavallari niet terug in het vervolg. Wel zagen we tv-sterren Whitney Port, Audrina Patridge en het fameuze koppel Heidi en Spencer Pratt. Ook Spencers zusje Stephanie en Brody Jenner maakten een verschijning in de nieuwe serie, evenals "nieuwkomers" Mischa Barton en Brandon Thomas Lee. Bekijk hieronder de trailer van The Hills: New Beginnings, dat nu te zien is via MTV.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV