Dit gaat er allemaal veranderen in The Hills: New Beginnings seizoen 2

Één persoon heeft bekend gemaakt niet meer terug te keren in het vervolg.

the hills reboot 2 veranderingen
Getty Images

Deze week werd bekend gemaakt dat de reboot van The Hills een tweede vervolg krijgt. De inmiddels iconische realityserie is sinds het begin van de zomer van start gegaan met een groot deel van de oude cast, maar er zijn al een aantal veranderingen bekend waardoor het tweede deel er heel anders uit zal zien.

Stephanie Pratt

De MTV-realityserie toont het leven van de inmiddels beroemde vrouwen uit Los Angeles, waarbij lief en leed gedeeld wordt. Één persoon heeft echter besloten geen terugkeer te maken in de serie. Stephanie Pratt stelt dat ze klaar is met het geruzie en geroddel onder de cast, waardoor ze niet wil meewerken aan een tweede seizoen van de reboot.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stephanie maakt op Instagram duidelijk dat ze het maken van een tweede seizoen niet ziet zitten in een antwoord op een opmerking van een volger met een simpele 'nee'. In haar Instagram post stelt de actrice dat ze geen zin meer heeft in het kwaadaardige gedrag van de cast, maar vooral van Heidi als Spencer: 'Jullie zijn vreselijke mensen, vooral Heidi. Je bent echt een afgrijselijk persoon. Geen wonder dat je geen vrienden hebt.'

Text, Font, Line, Organism, Diagram, Circle,
Stephanie PrattInstagram

Tweede seizoen

Na te hebben onderstreept dat ze 'niets anders kan zijn dan gewoon echt', sloot de realityster haar post af door de show te feliciteren met de komst van een tweede seizoen. Op dit moment wordt er van uit gegaan dat de rest van de cast wel een terugkeer zal maken. De geruchten doen daarnaast tevens de ronde dat Kristin Cavallari toch een cameo zal maken in het tweede seizoen van de reboot, omdat ze graag een reunie met de oude cast zou willen hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV