Sex and the City 2 komt naar Netflix en deze andere zomerfilms ook

Deze films kijk je weg tijdens een dagje Netflix-and-chill deze zomer.

sex and the city 2 zomerfilms netflix
Sex and the City 2

Augustus staat weer voor de deur en de zomer is inmiddels in volle gang. Met de snel stijgende temperaturen kan het soms fijn zijn aan de hitte te ontsnappen en binnen, het liefst met koele airco, te genieten van een serie of film tijdens je Netflix-and-chill dagje. De komende maand zijn er verschillende nieuwe releases op het streamingsplatform, waar klassiekers terugkeren en nieuwe films worden toegevoegd. Zet de popcorn maar klaar.

Sex and the City 2

Ben je een grote Carrie Bradshaw fan? De tweede Sex and the City film komt deze maand naar Netflix, waar je Carrie en haar vriendinnen kunt volgen op hun reis naar Abu Dhabi. Hoewel niet de beste verfilming van de iconische serie blijft het toch een vermakelijke film, waar je de meest bijzondere mode-items en stijlcombinaties van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha kunt bewonderen.

Zomerse filmtips

Niet zo'n fan van Sex and the City? De nieuwe Netflix-original Otherhood (1 augustus) is dan een goede tip, waar drie moeders van de buitenwijk naar New York reizen om opnieuw contact te maken met hun volwassen zonen. Netflix zal ook zijn bibliotheek met oude nostalgische films updaten, met toevoegingen zoals de klassiekers Now and Then (1 augustus) uit 1995 en de romcom Something's Gotta Give (1 augustus) met Diane Keaton uit 2003. Ook de nieuwe Netflix film Falling Inn Love (29 augustus) is vanaf volgende maand te zien.

Geen nieuwkomers op het platform maar wel andere goede tips zijn de romcom klassiekers New York Minute met Mary-Kate en Ashley Olsen en Clueless die je zonder te veel na te hoeven denken heerlijk wegkijkt. Daarnaast is de film Coco Avant Chanel, een autobiografisch verhaal over de gelijknamige ontwerpster met Audrey Tautou, zeker het kijken waard. Zomerse films als Mama Mia en The Last Summer zijn de ultieme films om je zomerse mood een upgrade te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix