The Handmaid's Tale krijgt officieel een vierde seizoen

Er komt binnenkort een gloednieuw vervolg op de populaire serie.

The Handmaid's Tale vierde seizoen
The Handmaid's Tale

Onlangs kwam het langverwachte derde seizoen van de hitserie The Handmaid's Tale uit. Nu komt de populaire serie wederom met groot nieuws, waar de komst van een vierde seizoen officieel wordt bevestigd, zo meldt Deadline.

Populaire serie

De populaire serie volgt het verhaal van het leven in de dystopie Gilead, een totalitaire samenleving dat deel uitmaakte van de Verenigde Staten, waar vrouwen gevangen worden genomen door de overheid en om kinderen voort te brengen voor de 'heersende klasse'. Plotdetails voor seizoen 4 zijn nog niet bekend, hoewel de finale van seizoen 3 ons wellicht een beter idee zal geven van wat er gaat komen.

Het eerste seizoen won acht Emmy Awards, waaronder beste dramaserie en beste actrice in een dramaserie voor Elisabeth Moss, en won verschillende Golden Globes. Nog steeds is The Handmaid's Tale een van de best gekeken series van het moment. Voor de uitreiking van de Emmy's dit jaar heeft de serie elf nominaties in de wacht gesleept.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Invloed

De serie blijft gebaseerd op het boek The Handmaid's Tale van Margaret Atwood uit 1985. The Handmaid's Tale-kostuums zijn een symbool van de rechten van vrouwen geworden en zijn onlangs opgenomen in de protesten tegen de Amerikaanse staatswetgeving die abortus verbiedt. De serie is in Nederland te bekijken op Videoland. Wanneer het vierde seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend. De derde reeks wordt momenteel uitgezonden en ging begin juni in première.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV