Bekijk de eerste beelden van The Irishman, Netflix' duurste film ooit gemaakt

Netflix heeft zojuist de trailer vrijgegeven van The Irishman, met Robert DeNiro en Al Pacino.

The Irishman Netflix
Netflix

Filmliefhebbers hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het moment eindelijk daar: Netflix heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven The Irishman. De film, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal en geregisseerd door Goodfellas- en Wolf of Wall Street-regisseur Martin Scorsese, is de duurste productie ooit gemaakt.

The Irishman

Zo zou er een budget van zo'n 175 miljoen beschikbaar zijn gesteld, wat The Irishman vermoedelijk de duurste Netflix-productie ooit maakt. Geen verrassing dat de film hoge verwachtingen schept. Het verhaal is een biopic van de Iers-Amerikaanse huurmoordenaar Frank Sheeran (gespeeld door Robert DeNiro), die over zijn (mis)daden uit de Tweede Wereldoorlog vertelt. Hij belandde in de maffia van Pennsylvania en werd een vertrouwenspersoon van machtige vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino), die in 1975 zomaar spoorloos verdween.

Event, Team, Crew, Uniform, Bodyguard,
Netflix

Sterrencast

Voor de prestigieuze productie strikte Netflix niet alleen Martin Scorsese, die beschouwd wordt als een van de beste regisseurs aller tijden, ook de cast is van sterrenniveau. Zo zijn Academy Award-winnaars en veteranen in het vak Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel te zien in The Irishman. Ook Anna Paquin, Jesse Plemons en Ray Romano hebben een rol bemachtigd in de film. De The Irishman zal de openingsfilm zijn tijdens New York Film Festival, dat van 27 september tot 13 oktober plaatsvindt. Een primeur, want een Netflix-film heeft nog niet eerder het spits mogen afbijten. De officiële releasedatum is nog niet bekend, maar The Irishman zal dit najaar verschijnen op Netflix. Benieuwd geworden? Bekijk de trailer van de veelbelovende productie onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix