De iconische film How to Lose a Guy in 10 Days krijgt een remake

Van de film met Kate Hudson en Matthew McConaughey uit 2003 wordt een serie gemaakt.

how to lose a guy in 10 days remake
Paramount

Als je ons vraagt onze favoriete romcoms of all time te noemen, denken we al gauw aan Nothing Hill en Breakfast at Tiffany's. Maar ook de inmiddels iconische film uit 2003, How to Lose a Guy in 10 Days, popt op in ons hoofd. En laat die film, met Kate Hudson en Matthew McCounaughey in de hoofdrol, nu net een remake krijgen. Niet in de vorm van een nieuwe film, maar er wordt een heuse serie gewijd aan het verhaal uit de noughties.

How To Lose A Guy In 10 Days remake

Volgens E! News wordt er een moderne versie gemaakt van de iconische film, in de vorm van een tv-show. De serie krijgt een platform op de Amerikaanse streamingdienst Quibi. Hoewel er nog niet veel details bekend zijn gemaakt over de How to Lose a Guy in 10 Days serie, wordt het project geschreven door scenarioschrijver Guy Branum, die ook verantwoordelijk is voor shows als The Mindy Project en Awkward. Zo was Branum ook degene die het nieuws de wijde wereld in hielp. Hij plaatste een tweet waarin hij aankondigt dat er een serie van de ultieme zeroes-film gaat komen.

'We zijn er allemaal zeker van dat je vandaag de dag geen goede romantische comedy meer kunt maken, omdat print media verleden tijd is en romcom-dames moeten werken bij magazines, maar tegen beter weten in hebben Quibi en Paramount besloten mij How to Lose a Guy in 10 Days te herschrijven. Ik zal een aantal foto's van een Matthew McCounaughey met ontbloot bovenlichaam observeren om een goede research te kunnen doen.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het origineel

Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat je de film nog nooit gezien hebt (onmogelijk, maar goed), dan praten we je even bij. Het originele verhaal van How to Lose a Guy in 10 Days gaat over columniste Andie Anderson (gespeeld door Hudson) en directeur van een reclamebureau Benjamin Barry (McConaughey), die beiden een weddenschap aangaan voor hun werk. Zo wil Andie bewijzen dat ze binnen tien dagen een man kan verliezen. Ben gaat voor the other way around: hij wil een vrouw verliefd op hem laten worden in tien dagen. En die tegenstrijdigheid levert natuurlijk hilarische momenten op. Je raadt het al: uiteindelijk worden de twee verliefd (sorry voor de spoiler).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV