Fan van Gossip Girl? Dan wil je de trailer van deze nieuwe Netflix-serie even zien

De eerste trailer van Netflix' nieuwste Katy Keene met actrice Lucy Hale is hier.

katy keene trailer
Barbara NitkeNetflix

Was je tien jaar geleden helemaal gek op de hitserie Gossip Girl? Good for you, want een reboot is in de maak met een nieuwe generatie tieners aan de Upper East Side. Klinken de woorden mode, The American Dream en New York goed in de oren, dan ben je wellicht benieuwd naar Netflix' nieuwste. De streamingdienst heeft zonet de volledige trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Katy Keene, die verrassend veel raakvlakken heeft met de serie Gossip Girl.

The American Dream

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Riverdale een spin-off zou krijgen. Maar dat 'ie zo zou verschillen met de duistere verhalen van Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina werd niet verwacht. In de nieuwste Katy Keene zijn namelijk meer Gossip Girl en Glee vibes op te vangen. Katy Keene volgt vier Archie Comics-personages, waaronder de toekomstige modelegende Katy Keene die haar droom najaagt in The Big Apple. Deze serie volgt jonge artiesten die het proberen te maken op Broadway als acteur en dragqueen, op de catwalk als model en in de opnamestudio als muzikant.

katy keene netflix serie
Netflix

Droomjob als personal shopper

'Mijn moeder was Katherine Keene. Ze was naaister', zegt Katy (gespeeld door Lucy Hale, bekend van de serie Pretty Little Liars die nu op Netflix te zien is) via een voice-over in de openingsscènes van de trailer. 'Ik ben naar haar vernoemd. Ze zei altijd: "Je hoeft niet rijk te zijn om stijlvol te zijn." We zouden ons laten inspireren door onze favoriete ontwerpers en dan onze eigen ontwerpen maken.' In de trailer zie je Katy op de straten van NYC in een rode cape en bijpassende hakken onderweg naar de sollicitatie voor een baan als personal shopper bij het chique warenhuis Lacy's - een job waarvan Katy heel haar leven gedroomd heeft.

Daarnaast zien we enkele fragmenten van de ups en downs van jonge creatievelingen op weg naar de top. Of dat lukt is nog maar af te wachten. Katy Keene zal naar verluidt in 2020 in première gaan. Bekijk hier de trailer:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix