Alles wat je wil weten over 'The Politician': de nieuwe Netflix-serie met Gwyneth Paltrow

De regisseur achter Glee en American Horror Story komt binnenkort met Netflix-serie The Politician.

netflix serie the politician gwyneth paltrow
Netflix

Voel je wel wat voor een cross-over tussen House of Cards en Gossip Girl? Dan wil je The Politician alvast op je kijklijstje zetten, waarbij een rijke student alles op het spel zet om president van de Verenigde Staten te worden. Regisseur Ryan Murphy heeft onder meer Gwyneth Paltrow weten te strikken voor de Netflix-Original, maar tevens jong talent, zoals Lucy Boynton en Zoey Deutsch maken een verschijning in de gloednieuwe serie.

The Politician: het plot

The Politician is een zwarte, satirische komedie waarin de 17-jarige student Payton Hobart (Ben Platt) centraal staat. Al op zijn prestigieuze high school in Santa Barbara is hij keihard bezig met het verwezenlijken van zijn droom: president van de Verenigde Staten worden. Lucy Boynton en Zoey Deutsch portretteren zijn competitieve klasgenoten, terwijl Gwyneth Paltrow als zijn moeder zal verschijnen.

Releasedatum

Echt lang wachten op de serie hoeven we niet, want The Politician is vanaf 27 september op Netflix te zien. De Original klinkt nu al veelbelovend, mede door Ryan Murphy, de regisseur achter de serie. Hij behaalde eerder groot succes met de serie Nip/Tuck, dat maar liefst goed was voor 15 Emmy-nominaties. Zijn echte faam kwam echter pas na Glee, een serie die ook van zijn hand is.

netflix-serie-the-politican 
Lucy Boynton in The Politican.
Courtesy of NETFLIX

Outfits en muziek

Naast acteertalent en een interessant plot wil het oog ook wat, weet Murphy. De look and feel van de serie voelt behoorlijk preppy, met heerlijke high school-approved outfits (maar dan nog nét wat beter). We zien zelfs gigantische strikken à la Chanel, en een roze bril die Elvis direct zou toe-eigenen. Daarbij schijnen er in The Politician af en toe ook melodramatische ballads en up-tempo nummers de revue te passeren, die we ongetwijfeld naar traditie weer plat zullen draaien.

netflix-serie-the-politican 
Still uit The Politican.
Courtesy of NETFLIX


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix