Alles wat we tot nu toe weten over La Casa de Papel seizoen 4

Na de lancering van het derde seizoen is dit wat je kunt verwachten van seizoen vier.

la-casa-de-papel-seizoen-4
La Casa de Papel 4

Afgelopen zomer was hij daar dan eindelijk: het langverwachte derde seizoen van de hitserie La Casa de Papel. Voor fans van de Netflix-serie is er goed nieuws: de Spaanse serie komt terug voor een vierde seizoen. Om je het wachten op het vervolg iets gemakkelijker te maken, zetten wij voor je op een rij wat we tot nu toe allemaal al weten over La Casa de Papel 4. Let op! Als je het derde seizoen nog niet helemaal hebt afgekeken, raden we je aan niet verder te lezen dan de verachte releasedatum om mogelijke spoilers te voorkomen.

Releasedatum

Hoewel kijkers enige tijd hebben moeten wachten tussen het tweede en derde seizoen, zal het vierde seizoen niet ontzettend lang op zich laten wachten. Volgens een van de makers van de serie Álex Pina werden de opnames van seizoen 3 verlengd om ook direct het vierde seizoen op te nemen. En dat gaan we merken, want het vierde seizoen komt sneller dan je denkt. Netflix heeft de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 bekendgemaakt: 3 april 2020! Het nieuws van de releasedatum werd gedeeld op alle social mediakanalen van de streamingdienst, inclusief eerste spannende teaser. Die bekijk je hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verhaal

Hoewel seizoen drie dus pas net op Netflix staat, werd al voor de komst van het derde seizoen bekend dat een vierde seizoen in de maak was. In het laatste deel maken de Spaanse criminelen een terugkeer en heeft el Profesor een nieuw plan bedacht dat de groep gaat uitvoeren. Het verhaal eindigt in de Spaanse bank waar de groep nog steeds enkele gijzelaars vast houdt. Net als het tweede seizoen een verlenging was van de overval die zich afspeelde in seizoen 1, kunnen we verwachten dat ook seizoen vier een vervolg geeft op de overval die werd gestart in seizoen 3. Naar verluidt zal ook het vierde seizoen bestaan uit acht afleveringen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Op dit moment is er geen precieze casting aangekondigd voor het vierde seizoen. Maar als we kijken naar het einde van seizen drie zullen bijna alle acteurs een terugkeer maken in het nieuwe vervolg. De vraag is echter of Nairobi (Ágata Jiménez) opnieuw te zien zal zijn door een onverwachte gebeurtenis in de laatste aflevering. Daarnaast heerst natuurlijk de vraag wat er gaat gebeuren met Raquel Murillo (Itziar Ituño) en of de voormalige vriendin van Berlin (Pedro Alonso) Tatiana een terugkeer zal maken en de bende wellicht verraadt... De vier nieuwe personages van de politie die de zaak moeten oplossen, waaronder de valse Alicia Sierra (Najwa Nimri), zullen naar verluidt ook in het vierde seizoen te zien zijn.

Trailer seizoen 4

Na de teaser heeft Netflix nu ook de officiële trailer van het vierde seizoen vrijgegeven. Eén ding wordt daaruit in elk geval direct duidelijk: ook de nieuwe afleveringen zullen weer de nodige dosis chaos bevatten. Zo vecht Nairobi voor haar leven en wordt de overval ernstig in gevaar gebracht door een ontsnapte vijand. Kijk 'm hieronder vooral snel zelf.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix