Alles wat we tot nu toe weten over La Casa de Papel seizoen 4

Na de lancering van het derde seizoen is dit wat je kunt verwachten van seizoen vier.

la-casa-de-papel-seizoen-4
La Casa de Papel 4

Begin deze zomer was hij daar dan eindelijk: het langverwachte derde seizoen van de hitserie La Casa de Papel. Voor fans van de Netflix-serie is er goed nieuws: de Spaanse serie komt terug voor een vierde seizoen. Om je het wachten op het vervolg iets gemakkelijker te maken, zetten wij voor je op een rij wat we tot nu toe allemaal al weten over La Casa de Papel 4. Let op! Als je het derde seizoen nog niet helemaal hebt afgekeken, raden we je aan niet verder te lezen dan de verachte release datum om mogelijke spoilers te voorkomen.

Release datum

Hoewel kijkers enige tijd hebben moeten wachten tussen het tweede en derde seizoen, zal het vierde seizoen niet ontzettend lang op zich laten wachten. Volgens een van de makers van de serie Álex Pina werden de opnames van seizoen 3 verlengd om ook direct het vierde seizoen op te nemen. Eerdere seizoenen werden steeds ongeveer een jaar na elkaar gepubliceerd, wat zou betekenen dat La Casa de Papel seizoen 4 volgende lente/zomer zal worden uitgebracht.

Verhaal

Hoewel seizoen drie dus pas net op Netflix staat werd al voor de komst van het derde seizoen bekend dat een vierde seizoen in de maak was. In het laatste deel maken de Spaanse criminelen een terugkeer en heeft el Profesor een nieuw plan bedacht dat de groep gaat uitvoeren. Het verhaal eindigt in de Spaanse bank waar de groep nog steeds enkele gijzelaars vast houdt. Net als het tweede seizoen een verlenging was van de overval die zich afspeelde in seizoen 1, kunnen we verwachten dat ook seizoen vier een vervolg geeft op de overval die werd gestart in seizoen 3. Naar verluidt zal ook het vierde seizoen bestaan uit acht afleveringen.

Cast

Op dit moment is er geen precieze casting aangekondigd voor het vierde seizoen. Maar als we kijken naar het einde van seizen drie zullen bijna alle acteurs een terugkeer maken in het nieuwe vervolg. De vraag is echter of Nairobi (Ágata Jiménez) opnieuw te zien zal zijn door een onverwachte gebeurtenis in de laatste aflevering. Daarnaast heerst natuurlijk de vraag wat er gaat gebeuren met Raquel Murillo (Itziar Ituño) en of de voormalige vriendin van Berlin (Pedro Alonso) Tatiana een terugkeer zal maken en de bende wellicht verraadt... De vier nieuwe personages van de politie die de zaak moeten oplossen, waaronder de valse Alicia Sierra (Najwa Nimri), zullen naar verluidt ook in het vierde seizoen te zien zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix