Bekijk de eerste beelden van Disney's Cruella De Vil-film met Emma Stone

Op deze manier wordt Emma Stone als de iconische Disney-schurk afgebeeld in de nieuwe film.

emma-stone-eerste-beelden-cruella-de-vil
Karwai TangGetty Images

Emma Stones nieuwste film neemt je direct terug naar je kindertijd. De 30-jarige actrice speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe Disney-film over de iconische schurk Cruella De Vil. Nu onthult Disney gloednieuw beeld van de live-action film, waar we Stone voor het eerst zien in het personage van de bekende 101 Dalmatiërs villain.

Emma Stone als Cruella De Vil

Op de foto wordt de Oscar-winnende actrice afgebeeld als een jongere versie van de schurk die in de originele film bekend staat als de vrouw die de vacht van de 101 dalmatiër-puppies wil gebruiken om de perfecte bontjas te maken. De nieuwe film speelt zich af vóór de 101-Dalmatiërs-films, waar we het leven van de jonge Cruella in de jaren '70 en '80 te zien krijgen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jongere versie

In plaats van de gebruikelijke look van de originele Cruella-actrice Glenn Close, wordt Stone afgebeeld als een ware punkversie van Cruella. Dit ligt in lijn met de stijl van de film, die zich afspeelt op de Britse punkscene, zo maakte Disney eerder bekend. De rest van de cast bevat onder meer Emma Thompson, Paul Walter Hauser en Joel Fry. De film verschijnt in mei 2021 in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV