Netflix kondigt eerste Belgische serie 'Into The Night' aan

Na het succes van de Nederlands-Vlaamse productie Undercover komt er nu een volledig Belgische serie naar Netflix.

into-the-night-netflix
UndercoverNetflix

Na het succes van Undercover, de eerste Nederlands-Vlaamse serie op Netflix, kondigt de streamingdienst een compleet nieuwe Original aan. De nieuwe productie gaat Into The Night heten en is de eerste Belgische serie op Netflix. Vogue vertelt je alles wat je moet weten over de nieuwe serie.

Eerste Belgische Netflix-serie

We moeten nog een jaar wachten op de productie, want de eerste Belgische serie op Netflix staat gepland voor 2020. Waar Undercover in samenwerking met de Vlaamse zender VRT werd gemaakt, is de productie nu volledig in handen van Netflix. Into The Night zal geregisseerd worden door Inti Calfat en Dirk Verheye, die zich samen ook wel Norman Bates laten noemen. De nieuwe serie zal in eerste instantie zes afleveringen behelzen, geschreven door Jason George, die ook verantwoordelijk is voor The Protector en Narcos. Ook zal hij showrunner en executive producer van de Belgische serie zijn. De cast zal bestaat uit grote, internationale namen uit onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije, weet Netflix Nederland.

Into The Night op Netflix

Het verhaal van Into The Night draait om een kosmische ramp, en in hoeverre we onze menselijkheid behouden ten tijde van chaos. Het klinkt werkelijk als een horrorscenario: in de serie is de zon de grootste vijand van de mens geworden, aangezien die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. We zien hoe een nachtvlucht vanuit Brussel richting het westen zal vliegen, om zo te ontkomen aan de letterlijk levensgevaarlijke zon. In het vliegtuig bevinden zich de lucky ones, een groep internationale passagiers bestaande uit verschillende nationaliteiten, leeftijden en sociaal-economische milieu's die er alles aan doet om te overleven.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste Nederlandse Netflix Original

Naast de eerste Nederlands-Vlaamse productie Undercover (waar trouwens een tweede seizoen van komt) werd afgelopen jaar ook de eerste volledig Nederlandse Netflix Original aangekondigd. Ares, een achtdelige psychologische horrorserie, gaat over beste vrienden Rosa en Jacob. Zij worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam, waar ze zich laten verleiden door rijkdom en macht. Al komen ze erachter dat er vele demonische geheimen uit het verleden schuilen op de plek waar het genootschap is gevestigd. Dat klinkt als alle ingrediënten voor een bloedstollend spektakel. Wanneer Ares op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Wel weten we dat de opnames in Amsterdam inmiddels zijn afgerond. Keep you posted!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix