Zoë Kravitz speelt rol van Catwoman in nieuwe 'Batman'-film

De Big Little Lies-actrice wordt hiermee de tegenspeelster van Robert Pattinson.

Zoe-kravitz-catwoman-batman-film
Dimitrios Kambouris/MG18Getty Images

Warner Bros. maakt bekend de acteur te hebben gevonden die de rol van Catwoman zal vertolken in de nieuwe film The Batman. Tegenover Entertainment Tonight laat de mediaconglomeraat weten dat actrice Zoë Kratvitz de rol van Catwoman - a.k.a. Selina Kyle - zal spelen en daarmee de tegenspeelster wordt van acteur Robert Pattinson, die de iconische hoofdrol zal vertolken.

Zoë Kravitz als de nieuwe Catwoman

De Big Little Lies-actrice stapt hiermee in de voetsporen van talloze andere actrices die haar voorgingen in de rol, waaronder Anne Hathaway in 2012 in de film The Dark Knight Rises, Halle Berry in Catwoman uit 2004 en Michelle Pfeiffer in Batman Returns van 1992. Kravitz, die de dochter is van rockster Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet, heeft al enige ervaring met haar nieuwe rol doordat ze in 2017 Catwoman vertolkte in de animatiefilm The Lego Batman Movie.

Regisseur Matt Reeves bevestigde het nieuws door een gifje van de actrice te plaatsen op zijn Twitter-account. Dit deed de regisseur eerder ook toen bekend werd gemaakt dat Pattinson de hoofdrol in de film zou spelen. Voormalige Catwoman-actrice Anne Hathaway feliciteerde Kravitz via een Instagram-post: 'de grootste felicitaties voor Zoë Kravitz die zojuist de rol van haar leven heeft gekregen', aldus de actrice.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Catwoman

Catwoman verscheen voor het eerst in de Batman-strip in 1940. Ze werd al snel een van de meest populaire vrouwelijke personages uit de comic scene. De nieuwe film zal zich richten op een jonge Batman - a.k.a. Bruce Wayne - die wordt gezien als de grootste detective ter wereld, meldt Entertainment Tonight. Jeffrey Wright en Jonah Hill zijn naar verluidt in gesprek om zich bij de cast aan te sluiten als respectievelijk commissaris Gordon en een nog onbekende schurk. De release-datum van de film is verwacht in de zomer van 2021, dus we zullen nog even moeten wachten voordat we Kravitz kunnen zien schitteren op het witte doek in haar nieuwe iconische rol.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV