Alles wat we tot nu toe weten over de remake van de iconische film 'Clueless'

Iets met baby pink en very tiny sunglasses, en vooral: het ontbreken van een prominent personage.

clueless-remake-info-film
Paramount

Durven we Clueless de remakes der remakes te noemen? Het antwoord laat zich raden. In 2018 werd al bekend dat de legendarische film een rebooth krijgt, toen nog ontbrekend aan een enkele vorm van detail. Er is nu echter meer informatie naar buiten gekomen over de insteek van de film, en spoiler: die's bést anders dan de originele Clueless.

Clueless: het oorspronkelijke verhaal

Voor wie de iconische film uit 1995 niet heeft gezien, een kleine opfriscursus: in Clueless volgen we Cher Horowitz (geportretteerd door Alicia Silverstone), een rijke tiener die in Beverly Hills woont. Ze wordt er nog weleens van beschuldigd om alleen aan zichzelf te denken, waardoor ze samen met haar beste vriendin Dionne (Stacey Dash) een nieuw meisje op school een make-over geeft. Als Tai (Brittany Murphy) populairder dan Cher wordt, zijn de poppen aan het dansen.

De rebooth

Welnu, wat is dan de insteek van die nu al befaamde remake? Aldus schrijvers Jordan Reddout en Gus Hickey zal de rebooth wederom in de wandelgangen van een high school plaatsvinden, is te lezen op Deadline. Qua look and feel noemen ze zaken als zachtroze, kleine zonnebrillen en lattes met havermelk. Maar ook biseksualiteit zal een rol spelen en het gebruik van Adderall, een medicijn dat ongeveer dezelfde werking heeft als Ritalin (want tussen al het drama door moet er gewoon gestudeerd worden, natuurlijk).

Where are you, Cher Horowitz?

De nieuwe productie zal níet om Cher draaien, maar om Dionne, die in haar voetsporen treedt wanneer de jarenlange queen bee van de school opeens verdwenen is. Hoe gaat Dionne om met de druk om opeens het populairste meisje van de school te zijn, terwijl ze ook – ditmaal in het LA van 2020 – bezig is met het mysterie rondom haar verdwenen beste vriendin? Een remix van Riverdale en Gone Girl, maar dan zonder Cher, waar we alvast een traantje om laten. Wij zijn overigens niet de enige, want ook op Twitter kunnen Clueless-fans hun teleurstelling maar moeilijk verhullen. Ugh...

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV