Alles wat je wil weten over 'The Sinner' seizoen 3

In het nieuwe seizoen van The Sinner zullen we wederom te maken krijgen met een bloedstollend mysterie.

the-sinner-seizoen-3
The SinnerNetflix

Vorig jaar kwam het goede nieuws naar buiten dat de populaire Netflix-serie The Sinner een derde seizoen krijgt. De serie, waarin ieder seizoen een andere raadselachtige moord centraal staat, zal binnenkort al terugkeren naar Netflix. Waar de streamingdienst eerder al de eerste beelden vrijgaf, is nu eindelijk de langverwachte releasedatum van The Sinner seizoen 3 bekendgemaakt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Sinner seizoen 3

Net zoals bij de eerste twee seizoenen zal ook in het derde seizoen de hoofdrol door een nieuwe acteur worden vervuld. In The Sinner seizoen 3 is dat Matt Bomer, die je wellicht kent van Will & Grace of de Amerikaanse televisieserie White Collar. Bomer speelt de rol van Jamie, een aanstaande vader en inwoner van het plaatsje Dorchester in de Amerikaanse staat New York. Jamie komt in contact met rechercheur Harry Ambrose – die wél terugkeert in de serie, en wederom gespeeld zal worden door Bill Pullman – nadat hij mentaal blijft hangen in de nasleep van een ongeluk. Jamie is een gerespecteerde docent met een smetteloze reputatie, maar klopt dat allemaal wel? Er lijkt wederom meer aan de hand te zijn dan de situatie doet vermoeden.

Releasedatum bekend

Fans van de serie hebben er even op moeten wachten, maar Netflix heeft nu dan eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Hoewel Netflix het nieuws niet aan de grote klok heeft gehangen (wat in het verleden altijd wél gedaan werd), meldt de streamingdienst in een persbericht dat het derde seizoen van The Sinner al op 19 juni verschijnt. Alvast in de mood komen? Bekijk de bloedstollende teaser onderstaand.

Jessica Biel als executive producer

In het eerste seizoen van The Sinner speelde actrice Jessica Biel de hoofdrol van Cora Tannetti. Hoewel het verhaal van haar personage werd afgerond aan het einde van het seizoen, keerde Biel toch terug voor seizoen 2, maar dan als executive producer. Ook voor seizoen 3 neemt de actrice die rol op zich.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix