De eerste beelden van Netflix-serie The Sinner seizoen 3 zijn hier

In het nieuwe seizoen van The Sinner zullen we wederom te maken krijgen met een bloedstollend mysterie.

the-sinner-seizoen-3
The SinnerNetflix

Begin maart kwam het goede nieuws naar buiten dat de populaire Netflix-serie The Sinner een derde seizoen krijgt. De serie, waarbij er in ieder seizoen een andere raadselachtige moord centraal staat, zal volgend jaar terugkeren op Netflix. En nog meer goed nieuws, want de eerste beelden van The Sinner seizoen 3 zijn zojuist vrijgegeven. Daaruit wordt meteen duidelijk dat ook het nieuwe seizoen weer zenuwslopend beloofd te worden.

The Sinner seizoen 3

Net zoals bij de eerste twee seizoenen zal ook in het derde seizoen de hoofdrol door een nieuwe acteur worden vervuld. In The Sinner seizoen 3 is dat Matt Bomer, die je wellicht kent van de Amerikaanse televisieserie White Collar. Bomer speelt de rol van Jamie, een aanstaande vader en inwoner van het plaatsje Dorchester in de Amerikaanse staat New York. Jamie komt in contact met rechercheur Harry Ambrose – die wél terugkeert in de serie, en wederom gespeeld zal worden door Bill Pullman – nadat hij mentaal blijft hangen in de nasleep van een ongeluk. Jamie is een gerespecteerde docent met een smetteloze reputatie, maar is dat eigenlijk wel zo? Er lijkt wederom meer aan de hand te zijn dan de situatie doet vermoeden. Bekijk de bloedstollende trailer onderstaand.

Jessica Biel als executive producer

In het eerste seizoen van The Sinner speelde actrice Jessica Biel de hoofdrol van Cora Tannetti. Hoewel het verhaal van haar personage werd afgerond aan het einde van het seizoen, keerde Biel toch terug voor seizoen 2, maar dan als executive producer. Ook voor seizoen 3 neemt de actrice die rol op zich. Helaas heeft Netflix of USA Network, de zendgemachtigde in de Verenigde Staten, nog geen releasedatum bekendgemaakt voor The Sinner seizoen 3. Zodra die er is, zullen we het uiteraard met je delen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix