Bekijk de officiële trailer van The Crown seizoen 3, met Olivia Colman als Queen Elizabeth

Engelengeduld wordt beloond, want we krijgen eindelijk nieuwe afleveringen van de populaire Netflix-serie.

trailer-the-crown-seizoen-3
The CrownNetflix

We hebben er even (of nee, heel lang) op moeten wachten, maar het derde seizoen van The Crown is binnenkort dan eindelijk te zien op Netflix. Op 17 november, om precies te zijn. Gezien die datum minder dan een maand in de toekomst ligt, wordt het tijd voor een officiële trailer van The Crown seizoen 3 – en die is er nu. Bereid je voor op de indrukwekkende prestatie van Olivia Colman in haar rol als Queen Elizabeth, terwijl ook Helena Bonham-Carter en Tobias Menzies hun intrede doen.

De trailer van The Crown seizoen 3

Hoewel Netflix begin deze maand nog een korte teaser van het nieuwe seizoen deelde, heeft de streamingdienst nu eindelijk de officiële trailer van The Crown seizoen 3 vrijgegeven. Het verhaal over het leven van Queen Elizabeth gaat verder, en wel op het moment dat ze 25 jaar op de troon zit; haar zilveren jubileum in 1977. Elizabeth krijgt te maken met twijfels over haar koningschap ('Op dagen als vandaag vraag ik mij af, wat heb ik nu eigenlijk bereikt binnen al die tijd dat ik op de troon zit?') en rivaliteit binnen de koninklijke familie. Ook lijken de spanningen in het land te stijgen, met demonstraties en een veranderende publieke opinie over de Britse koninklijke familie als gevolg.

Nieuwe gezichten

In de trailer zien we niet alleen hoe Olivia Colman het stokje overneemt van Claire Foy als koningin Elizabeth, ook krijgen we de eerste beelden te zien van Tobias Menzies als prins Philip, Helena Bonham-Carter als prinses Margaret, Josh O'Connor als prins Charles én Emerald Fennell als Camilla Shand (nog voordat ze Parker-Bowles heette). In het derde seizoen komt de worsteling van prins Charles duidelijk naar voren, die van jongs af aan al verliefd is op Camilla. Die romance zorgt echter voor problemen met zijn familie waardoor hij gedwongen wordt om te kiezen.

Benieuwd naar de complete trailer van The Crown seizoen 3? Bekijk de veelbelovende beelden onderstaand. Het nieuwe seizoen is vanaf 17 november te zien op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix