Alles al wel gezien op Netflix? Met deze truc krijg je 84 extra films en series

Wellicht zit daar een onbekende, maar steengoede titel tussen.

Netflix lijkt in de loop der jaren bijna een van onze eerste levensbehoeften te zijn geworden. Met een enorm aantal films en series zijn we nooit uitgekeken, en ligt er altijd wel een eventuele nieuwe serieverslaving op de loer. Mocht je nu toch het idee hebben dat je alles inmiddels wel hebt gezien, dan komt deze tip als geroepen. Zo biedt Netflix extra films en series aan zodra je de profielinstellingen van je account aanpast.

Zo krijg je 84 extra films en series op Netflix

Uit een nieuw onderzoek van de Nederlandse website Streamwijzer blijkt dat we als Nederlandse Netflix-kijkers een deel van het complete aanbod mislopen. Zo'n 6,3 procent, om precies te zijn. In Nederland hebben we toegang tot 1175 series, terwijl de streamingdienst er in totaal 1253 aanbiedt. Ook bestaat het officiële aanbod van Netflix uit 2231 films, maar zien wij in Nederland er maar 2225. In totaal mis je dus 84 films en series.

Dé hack

De oplossing? Die zit in je profielinstellingen. Het enige wat je hoeft te doen is je land/taal te veranderen. Als je bijvoorbeeld naar het Engels overschakelt, krijg je toegang tot alle 84 missende films en series. Netflix gaf deze tip onlangs ook zelf weg. Zo was van de serie Avatar: The Last Airbender slechts het eerste seizoen te zien, maar in een tweet onthulde de streamingdienst hoe je toch toegang krijgt tot de andere seizoen. En ja, dat is door middel van de profielinstellingen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Om welke films en series gaat het?

Het volgende wat we ons natuurlijk afvragen is: welke films en series hebben we al die tijd misgelopen? Streamwijzer zette een handige lijst in elkaar waarin alle 84 extra films en series opgesomd zijn. Het gaat niet per se om bekende namen, maar wie weet zit er een onbekende topper tussen. Netflix heeft al deze titels 'verborgen' voor Nederlandse gebruikers, omdat deze simpelweg niet beschikbaar zijn met Nederlandse taalinstellingen (gesproken en/of ondertiteld). Dat zou volgens de streamingdienst in de weg staan van de 'gebruikerservaring'.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix