Deze bizarre trailer voor het vervolg op Netflix-kerstfilm 'The Princess Switch' wil je even zien

Vanessa Hudgens wordt nogmaals "geswitched", in The Princess Switch: Switched Again.

vervolg-the-princess-switch
Netflix

Nu het bijna november is, scheelt het niet veel of de kerstdagen staan weer voor de deur. Dat betekent niet alleen shoppen voor een prachtige partylook, maar ook op de bank de nieuwste kerstfilms bekijken. Om alvast in de holiday spirit te komen, heeft Netflix zojuist de trailer voor het vervolg op The Princess Switch uitgebracht. Ja, dat lees je goed, de veelbesproken kerstfilm met Vanessa Hudgens krijgt werkelijk een vervolg.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vervolg op The Princess Switch

Misschien heb je even een opfrisser nodig: actrice Vanessa Hudgens speelt in The Princess Switch de rol van de nuchtere banketbakster Stacy uit Chicago die voor een bakwedstrijd afreist naar het verzonnen land Belgravia (een soort België in combinatie met Genovia uit The Princess Diaries?). Daar ontdekken zij en de prinses van het land, die Margaret of The Duchess of Montenaro heet, dat ze dubbelgangers zijn. Vervolgens besluiten ze – hoe kan het ook anders – om twee dagen te ruilen van leven. Beiden worden hopeloos verliefd, terwijl hun ware identiteit nog een geheim is. Nu lijkt het erop dat Hudgens opnieuw "geswitched" wordt, maar dan in het vervolg op The Princess Switch, getiteld The Princess Switch: Switched Again. Ja, dat is een hoop ge-switch.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Princess Switch: Switched Again

Het "See What's Next" Twitter-account van de Amerikaanse Netflix deelde het grote nieuws van het vervolg en verklapte tegelijkertijd het een en ander over de inhoud. Hoewel The Princess Switch een toepasselijk happy end had, wordt het geluk van de hoofdrolspelers bruut verstoord in het vervolg. Zo schijnt er trouble in paradise te zijn in de relatie van de prinses Margaret en Stacy's beste vriend Kevin. 'In het vervolg komt Duchess Margaret onverwachts terecht op de troon en breekt er een lastige periode aan tussen haar en Kevin. Hierdoor moet Stacy inspringen om de boel te redden voordat een nieuwe lookalikeparty girl Fiona – hun plannen dwarsboomt,' staat er in de tweet. Wacht even, een derde lookalike? Zo te horen wordt het een drukke productie voor Vanessa Hudgens.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trailer The Princess Switch: Switched Again

Om alvast in de kerststemming te komen heeft Netflix de trailer voor het vervolg op The Princess Switch uitgebracht – en die belooft weer een hoop gekkigheid. Zo zien we hoe Margaret en Stacy herenigen om elkaars liefdesleven te redden, en verschijnt er inderdaad een derde lookalike: Fiona. En die is van plan flink wat roet in het eten te gooien voor haar twee dubbelgangers. 'Off with their heads,' zijn de woorden van Fiona aan het einde van de trailer, die niet veel goed beloven. Je bekijkt de volledige trailer hieronder.

Voor fans van The Princess Switch is er goed nieuws: een derde film is ook al onderweg, zo kondigde Netflix aan. Blijkbaar zijn we nog lang niet uit ge-switched. The Princess Switch: Switched Again verschijnt 21 november op Netflix.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix