Er komt een vervolg op Netflix-kerstfilm The Princess Switch

Vanessa Hudgens wordt nogmaals "geswitched", in The Princess Switch: Switched Again.

vervolg-the-princess-switch
Netflix

Nu het bijna november is, scheelt het niet veel of de kerstdagen staan weer voor de deur. Dat betekent niet alleen shoppen voor een prachtige partylook, maar ook op de bank de nieuwste kerstfilms bekijken. Netflix verblijdde ons al met maar liefst zes nieuwe films om in de holiday spirit te komen, maar kondigt nu ook al een kerstfilm voor volgend jaar aan. En dat wordt zowaar een vervolg op The Princess Switch, die vorig jaar op de streamingdienst verscheen.

Vervolg op The Princess Switch

Misschien heb je even een opfrisser nodig: actrice Vanessa Hudgens speelt in The Princess Switch de rol van de nuchtere banketbakster Stacy uit Chicago die voor een bakwedstrijd afreist naar het verzonnen land Belgravia (een soort België in combinatie met Genovia uit The Princess Diaries?). Daar ontdekken zij en de prinses van het land, die Margaret of The Duchess of Montenaro heet, dat ze dubbelgangers zijn. Vervolgens besluiten ze – hoe kan het ook anders – om twee dagen te ruilen van leven. Beiden worden hopeloos verliefd, terwijl hun ware identiteit nog een geheim is. Nu lijkt het erop dat Hudgens opnieuw "geswitched" wordt, maar dan in het vervolg op The Princess Switch, getiteld The Princess Switch: Switched Again. Ja, dat is een hoop ge-switch.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Princess Switch: Switched Again

Het "See What's Next" Twitter-account van de Amerikaanse Netflix deelde het grote nieuws van het vervolg en verklapte tegelijkertijd het een en ander over de inhoud. Hoewel The Princess Switch een toepasselijk happy end had, wordt het geluk van de hoofdrolspelers bruut verstoord in het vervolg. Zo schijnt er trouble in paradise te zijn in de relatie van de prinses Margaret en Stacy's beste vriend Kevin. 'In het vervolg komt Duchess Margaret onverwachts terecht op de troon en breekt er een lastige periode aan tussen haar en Kevin. Hierdoor moet Stacy inspringen om de boel te redden voordat een nieuwe lookalikeparty girl Fiona – hun plannen dwarsboomt,' staat er in de tweet. Wacht even, een derde lookalike? Zo te horen wordt het een drukke productie voor Vanessa Hudgens.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verder is er nog niets bekend over het vervolg, zoals de volledige cast en een releasedatum. In de tussentijd is Hudgens al wel te bewonderen in haar nieuwe kerstfilm The Knight Before Christmas, die op 21 november op Netflix verschijnt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix