Er komt een spin-off van de Spaanse Netflix-serie Vis a Vis

De nieuwe serie gaat El Oasis heten en wordt volgend jaar verwacht.

vis-a-vis-spin-off
Netflix

Dat Netflix weet dat we geen genoeg kunnen krijgen van Spaanse series blijkt door de plotselinge release van Vis a Vis. De serie was in Spanje al een tijdje te zien, maar dit jaar kwamen alle vier de seizoen (die elkaar in een moordend tempo opvolgden) ook eindelijk naar Nederland. Het vierde seizoen mag dan wel meteen de laatste zijn, gelukkig is er meer. Zo wordt er gewerkt aan een spin-off van Vis a Vis, die de naam El Oasis heeft gekregen en volgend jaar verwacht wordt.

Voordat je verder leest: dit artikel bevat spoilers van het laatste seizoen van Vis a Vis.

Vis a Vis spin-off: El Oasis

De Vis a Vis spin-off gaat over personages Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) en Zulema Zahir (Najwa Nimri), die de fans al kennen uit de originele serie. Op het einde van seizoen 4 zagen we hoe de twee dames op roverspad gaan. Fans waren hier zo lyrisch over dat de makers van de serie besloten om een spin-off te maken, genaamd El Oasis. In de nieuwe serie is te zien hoe de twee na het beroven van veel juweliers, banken en casino's ieder hun eigen weg willen gaan. Maar niet voordat ze hun grootste overval ooit plegen: de diamanten tiara van de dochter van een grote Mexicaanse drugsbaas stelen. En dat tijdens haar bruiloft. Een beetje hulp (en heel veel succes) kunnen ze daar wel bij gebruiken.

Cast

Meerdere personages uit Vis a Vis keren terug in de nieuwe serie. Zo zien we Goya (Itziar Castro), Sandoval (Ramiro Blas) en Román (Daniel Ortiz) terug. Daarnaast zijn er ook nieuwe gezichten te zien, waaronder Monica (Lisi Linder), Triana (Claudia Riera) en La Flaca (Isabel Naveira). In totaal telt El Oasis acht afleveringen, waarvan de opnames nog in volle gang zijn. Er zijn nog geen officiële uitspraken gedaan dat de spin-off ook naar Nederland komt, maar gezien de populariteit van Vis a Vis is die kans aanzienlijk groot. De serie wordt in 2020 verwacht.

Bekijk nu de eerste beelden van El Oasis in onderstaande teaser:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Spaanse Orange Is The New Black

Als we aan een serie over een vrouwengevangenis denken, popt al gauw de Amerikaanse serie Orange Is The New Black op in onze gedachten. Fans moesten dit jaar afscheid nemen van de serie, die er na zeven seizoen mee stopte. Een waardige vervanger is Vis a Vis, ook wel de Spaanse versie van Orange Is The New Black genoemd. Zo vertelt de Spaanse variant het verhaal van Macarena, die wegens een frauderingszaak in de gevangenis belandt. Daar weet ze haar draai in het begin maar moeilijk te vinden, maar het duurt niet lang voordat ze haar bad side ontdekt – een scenario dat gelijkenissen treft met de verhaallijn van OITNB-Piper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix