Na Bird Box gaat Sandra Bullock opnieuw in een bloedstollende Netflix-thriller spelen

Hebben we het hier over een Bird Box 2.0?

sandra-bullock-netflix-thriller
Theo WargoGetty Images

Eens in de zoveel tijd komt er een thriller uit die de gemoederen flink bezig houdt. Vorig jaar was dat ongetwijfeld de bloedstollende Netflix-film Bird Box, met Oscar-winnende actrice Sandra Bullock in de hoofdrol. Na het grote succes van de film – die binnen vier weken wereldwijd al 80 miljoen keer was bekeken – keert Bullock terug in een nieuwe Netflix-thriller.

Sandra Bullock opnieuw in Netflix-thriller

De nieuwe thriller van de streamingdienst, die nog geen titel heeft, is gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven (2009), meldt Deadline. De serie gaat over een jonge vrouw die in de gevangenis belandt nadat ze twee politieagenten van het leven heeft beroofd. Na vijftien jaar vast te hebben gezeten, wordt ze vrijgelagen en gaat ze op zoek naar haar jongere zus. Unforgiven is geschreven door Misson: Impossible-regisseur Christopher McQuarrie. In de nieuwe Netflix-thriller zal de regie in handen liggen van de Duitse Nora Findscheidt, die verantwoordelijk is voor de Duitse inzending voor de Oscars 2020 met haar film Systemsprenger.

Het succes van Bird Box

Bullocks rol in de nieuwe thriller zal haar tweede productie voor Netflix zijn. Zoals eerder vermeld, verscheen de 55-jarige actrice in 2018 in de immens populaire film Bird Box. Daarin speelt Bullock moeder Malorie, die haar twee kinderen veilig probeert te houden door ze te blinddoeken. Dat is noodzakelijk, gezien er mysterieuze onzichtbare wezens op de loer liggen die mensen tot wanhoop drijven na oogcontact te hebben gehad. Op het moment zijn er ook al plannen voor een vervolg op de bloedstollende film. Zo is de schrijver van Bird Box, Josh Malerman, bezig met zijn tweede boek, dat Malorie gaat heten. De auteur heeft in een eerder interview al aangegeven open te staan voor een tweede verfilming.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix