Kristen Bell keert terug als voice-over van reboot Gossip Girl

Omdat er immers maar één iemand die befaamde "XOXO" op zo'n manier kan uitspreken.

kristen-bell-voice-over-gossip-girl
Vera Anderson / Getty Images

Als er één serie menig harten heeft gestolen in de afgelopen jaren, moet het Gossip Girl wel zijn, waarin het iconische leven van Manhattan's Upper East-siders centraal stond. Een moderne, nieuwe versie van de originele serie is inmiddels in de maak, waarbij enkele bekenden terugkeren: zo zal Kristen Bell weer de voice-over van de reboot worden, meldt Variety.

Over Kristen Bell

De actrice, die de hoofdrol speelt in de serie The Good Place, was zes seizoenen lang de 'verteller' van de serie. Hoewel de spin-off van Gossip Girl niet het verhaal rondom de originele personages oppakt, blijft de stem (gelukkig) onveranderd. Never change a winning voice, moeten de makers van de serie gedacht hebben. De producenten hadden dan ook niemand anders gewild, schrijven ze in een verklaring. 'Kristen Bell zal altijd de stem van Gossip Girl blijven.' Dat haar stem gewild is moge duidelijk zijn, want ze is binnenkort ook te horen in Frozen II, waarin ze de stem verzorgt van het personage Anna.

gossip girl beste sijlmomenten
Een beeld uit de originele "Gossip Girl" serie.
Courtesy Everett Collection

Gossip Girl reboot

De reboot zal zich acht jaar later afspelen en een nieuwe generatie tieners volgen. Wanneer de show op HBO Max komt, is nog niet duidelijk. Kristen is de eerste naam van de cast die is bekendgemaakt. Of de originele sterren in een bepaalde vorm terugkeren is ook nog niet duidelijk. Het oude plot in de huidige tijd is hoe dan ook interessant, want de social surveillance van Gossip Girl in tijden van social media zal er wellicht nog nét een stuk heftiger aan toe gaan. Tot 2020 zijn wij nog wel even zoet met de beste stijlmomenten uit de serie, van Elie Saab-trouwjurk tot gouden DVF-jurk.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV