Dit is wanneer het tweede seizoen van Netflix-hit You verschijnt

Fans hebben er even op moeten wachten, maar op de valreep van dit jaar is You seizoen 2 nog te zien.

you-seizoen-2-releasedatum
Netflix

Een heel jaar lang wachten fans al op het tweede seizoen van de hitserie You. Maar dat wachten duurt niet lang meer, want Netflix heeft zojuist de releasedatum van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Nog maar heel even dus voordat we Joe weer kunnen aanschouwen tijdens zijn creepy praktijken, al zij het aan de andere kant van het land met een compleet nieuw slachtoffer.

Releasedatum

Sinds begin dit jaar – toen bekend werd gemaakt dat er een tweede seizoen aan zat te komen – vragen we ons al af wat er allemaal gaat gebeuren in You seizoen 2 en welke karakters we gaan terugzien (want: is Beck nog alive?) en welke niet. Hoewel er in de loop der maanden al een hoop nieuwe informatie naar buiten is gekomen, wisten we nog altijd niet wanneer het nieuwe seizoen zou verschijnen. Tot nu, want Netflix onthulde gisteravond de langverwachte releasedatum van You seizoen 2. Op social media liet de streamingdienst weten dat je het tweede seizoen vrijwel in een enkele dag kunt bingewatchen, gezien de kans groot is dat je vrij bent. Zo zullen de nieuwe afleveringen vanaf 26 december 2019 op Netflix staan. Je hoort het al, dat wordt één en al gezelligheid op Tweede Kerstdag.

You seizoen 2

In het tweede seizoen zullen we naast oude gezichten (met name die van Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley) ook een aantal nieuwe karakters zien. Na de brute moord (althans, zo lijkt het) op Beck verhuist Joe van New York naar sunny Los Angeles, waar hij een nieuwe leading lady zal ontmoeten. De makers van de serie hebben gekozen voor Victoria Pedretti, bekend van haar rol als Nell Crain in The Haunting of Hill House, die Joe's nieuwe love interest zal worden. Dat belooft weer een hoop gestalk, als je het ons vraagt. Mocht je meer willen weten over You seizoen 2, lees hier dan verder.

Trailer

Helaas is er tot op heden nog geen trailer van het tweede seizoen beschikbaar. Zodra die er is, zullen we hem uiteraard met je delen. Stay tuned!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix