De regisseur van La La Land komt met nieuwe film en dit is wat we kunnen verwachten

Chazelle's nieuwe film Babylon klinkt als het La La Land van de roaring twenties.

damien-chazelle-nieuwe-film
Lionsgate

Het is alweer drie jaar geleden dat we Ryan Gosling en Emma Stone zagen tapdansen in de musicalfilm La La Land, die genomineerd werd voor meerdere Oscars. Nu komt de regisseur, Damien Chazelle, met een nieuwe film. De nieuwe productie gaat Babylon heten – wederom een Hollywood-drama – en lijkt in zekere zin op La La Land, alleen dan in de tijd van de roaring twenties. Dit is alles wat je moet weten.

Babylon

Actrice Emma Stone zal naar verluidt weer de hoofdrol vertolken in de nieuwe film van Chazelle. Helaas zal haar tegenspeler in Babylon niet Gosling zijn. Daarvoor in de plaats wordt de naam van een andere beroemde acteur genoemd, en wel die van Brad Pitt. Geen van beiden heeft dit nieuws overigens bevestigd. Babylon zal een drama worden dat zich afspeelt in de jaren twintig. Daarbij ligt de focus op het iconische moment in de geschiedenis waarop stomme films werden vervangen door de zogeheten "talkies", films waarin de stemmen van acteurs eindelijk te horen waren.

Event, Photography, Fictional character,
Lionsgate

Verder zijn er nog maar weinig details bekend over Chazelle's nieuwe film. Naar verwachting zullen er zowel fictionele als echte personages uit de specifieke tijdsperiode centraal staan. Chazelle kennende kunnen we in ieder geval een hoop referenties naar de vroege jaren van Hollywood verwachten. Bereid je voor op Emma Stone als een van de grootste iconen uit de twenties, zoals Gloria Swanson, Marion Davies of Norma Talmadge.

Damien Chazelle

De Frans-Amerikaanse regisseur Damien Chazelle verwierf faam met La La Land, die in 2016 uitkwam. Daarmee sleepte hij in 2017 een Oscar voor Beste Regisseur in de wacht. Sinds La La Land bracht de 32-jarige Chazelle de film First Man uit, wederom met Ryan Gosling in de hoofdrol van Neil Armstrong tijdens de beroemde Apollo 11-maanlanding in 1969. Nu is de regisseur niet alleen bezig met Babylon, maar komt er binnenkort ook een Netflix Original van zijn hand uit, genaamd The Eddy. De nieuwe Netflix-serie zal wederom een musicaldrama zijn dat zich afspeelt in Parijs. The Eddy staat gepland voor 2020, en Babylon zal naar verwachting pas in 2021 in de bioscoop te zien zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV