Het is bevestigd: een Friends-reboot komt eraan met de voltallige cast

It's happening!

friends-reboot-nieuw-project
Friends

Van Jennifer Anistons Instagram-debuut met al haar Friends-costars tot het teasen van een mogelijk Friends-reünie bij The Ellen DeGeneres Show, Friends werd de laatste tijd meermaals genoemd. Nu is er goed nieuws voor fans van de serie. Het lijkt er sterk op dat er daadwerkelijk een reboot van de iconische serie uit de jaren '90 opkomst is, zo weet The Hollywood Reporter.

Friends-reboot

Het Amerikaanse blad kondigt aan dat de zes Friends-acteurs Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc samen met de makers van de serie officieel bezig zijn met een reüniespecial, in de vorm van een niet-gescript project. Ingewijden laten aan The Hollywood Reporter weten dat er nog geen volledige deal rond is, maar dat het zeker is dat de gehele cast samen met de originele makers van de serie Marta Kauffman en David Crane werkt aan een reboot.

De iconische serie was nog lang na de finale-aflevering in 2004 te zien in herhalingen op TV en beleefde recentelijk een rennaissance doordat op Netflix. Het bleek zelfs de populairste serie te zijn op het streamingplatform. Toch zal Friends binnenkort van Netflix verdwijnen. De gehele serie en de reüniespecial zal worden uitgezonden op het nieuwe platform van HBO genaamd HBO Max, dat volgend jaar wordt gelanceerd in de Verenigde Staten en ruim 400 miljoen dollar betaalde om de rechten over de serie te verkrijgen.

Jennifer Aniston bevestigt reünie

Eerder dit jaar leek Jennifer Aniston een mogelijke reünie te bevestigen tijdens haar verschijning bij The Ellen DeGeneres Show. Daar stelde ze dat de cast bezig is met een project, maar dat de onderhandelingen zich nog in een vroeg stadium bevinden. Tijdens een recent interview bij The Late Show met Stephen Colbert lijkt de Friends-actrice opnieuw de reboot te bevestigen. 'Er gebeurt iets. Maar we weten nog niet precies wat dat iets is', aldus Jennifer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aniston keerde deze maand terug naar het scherm in The Morning Show, dat haar eerste rol is in een Tv-serie sinds Friends. In de serie werkt ze samen met onder meer Steve Carell en Reese Witherspoon die vanaf 1 november te zien is op Apple TV+.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV