Na Instinct komen Halina Reijn en Carice van Houten met een nieuw project

De twee Nederlandse actrices werken aan een nieuwe serie, Red Light.

halina-reijn-carice-van-houten-red-light
Instinct

Tijdens het Nederlands Film Festival, dat van 27 september tot en met 5 oktober in Utrecht plaatsvond, ging de film Instinct in première. De Nederlandse film met Carice van Houten en Marwan Kenzari in de hoofdrol betekende het regiedebuut voor Halina Reijn. Na een succesvolle samenwerking slaan Reijn en Van Houten opnieuw de handen ineen en werken ze aan een nieuwe serie, Red Light.

Red Light

Instinct was slechts het begin, want Halina Reijn en Carice van Houten hebben besloten om nog een keer samen te werken. Deze keer kiezen de Nederlandse actrices niet voor een film, maar een serie die Red Light gaat heten. Voor hun nieuwe project gaan de twee op dezelfde manier te werk. 'We hopen dat ons volgende project, Red Light, net zo in de smaak valt,' vertelt Reijn tegen RTL Boulevard. 'Dit is natuurlijk een topbegin, maar het wekt ook wel heel hoge verwachtingen (...) Ik hoop dat we het kunnen waarmaken in de toekomst.' Wanneer we de serie kunnen verwachten, is vooralsnog onbekend. Ook geven Reijn en Van Houten nog niets prijs over de inhoud ervan.

Halina Reijn en Carice van Houten

Nederlandse actrice Halina Reijn en Carice van Houten zijn niet alleen collega's, maar ook goede vriendinnen. Ze besloten daarom hun krachten te bundelen en hun eerste gezamenlijke film te maken, Instinct. In de film staat de band tussen therapeute Nicoline (Carice van Houten) en patient Idris (Marwan Kenzari) centraal. Hoewel die in eerste instantie romantische verwachtingen schept bij de kijker, blijkt de vork toch heel anders in de steel te zitten. De film is niet alleen zenuwslopend, maar ook provocatief en gelaagd. Instinct wist meer dan 100.000 bezoekers te trekken, wat goed is voor een Gouden Film. Een flinke prestatie, wat hoge verwachtingen schept voor Halina en Carice's volgende project.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV