De trailer van 'A Christmas Prince: The Royal Baby' is hier

Kom in de ultieme kerstsfeer met de nieuwe A Christmas Prince-film, die je binnenkort op Netflix kijkt.

trailer-a-christmas-prince-the-royal-baby
Netflix

A Christmas Prince: The Royal Baby is één van de vele kerstfilms waarmee Netflix ons dit jaar heeft verblijd. In het derde deel van de filmreeks zien we ons favoriete royal koppel Amber en Richard, die – in dezelfde tijdlijn als Meghan Markle en prins Harry – na hun bruiloft een royal baby verwachten. De film verschijnt 5 december op Netflix, maar mocht je niet kunnen wachten, dan kun je nu de trailer bekijken.

A Christmas Prince: The Royal Baby

In A Christmas Prince: The Royal Baby gaat het verhaal van Amber en prins Richard verder. Het is wederom kerst in het verzonnen koninkrijk Aldovia. Daar vindt nu geen royal wedding plaats, zoals in de tweede film van A Christmas Prince, maar er wordt met smart gewacht op de royal baby van het koninklijke koppel. Tijdens Ambers zwangerschap verwelkomen de twee verschillende royals uit een ver land om een oude wapenstilstand te vernieuwen. Wanneer dat 600-jaar-oude verdrag – uiteraard van onschatbare waarde is – eenmaal verdwijnt, komt de vrede in gevaar en bedreigt een oude vloek hun familie. Wat heeft dat te betekenen voor de royal baby?

Trailer

Netflix heeft, twee weken voordat de nieuwe kerstfilm op de streamingdienst verschijnt, de trailer vrijgegeven. Dompel jezelf onder in de ultieme kerstsfeer, maar wel met een flinke dosis drama en chaos. Zo zie je in minder dan drie minuten de volgende dingen voorbijkomen: een zwangerschap, een heilig verdrag, een mysterieuze verdwijning, een eeuwenoude vloek, een kerstfeestje én een baby shower. Dat is best veel voor een romantische comedy van anderhalf uur. Bekijk de trailer, die je zowel verbaast als enthousiast maakt, onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix