Deze nieuwe televisieserie wordt de Parijse 'Sex and the City' genoemd

Met niemand minder dan Lily Collins in de hoofdrol.

"Tolkien" UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Mike MarslandGetty Images

Hoewel een derde Sex and the City-film officieel van tafel is, is er nu goed nieuws voor fans van de serie. Een nieuwe serie is in de maak die nu al wordt gezien als de Parijse versie van de iconische serie uit de jaren '90 en vroege zeroes. Hoewel zonder Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte belooft Emily in Paris met Lily Collins in de hoofdrol veel goeds en heuse SATC-vibes.

'Emily in Paris'

Het verhaal van de gloednieuwe serie Emily in Paris vertelt het verhaal van een jonge vrouw Emily (gespeeld door Lily Collins) die afkomstig is uit de Amerikaanse stad Chicago en is verhuisd naar Parijs om te werken voor een Frans luxe-marketingbureau. Eenmaal daar kost het haar veel moeite om een weg te vinden binnen de Parijse cultuur, en zich aan te passen aan de uitdagingen van het leven in een vreemde stad.

Tegelijk moet ze nieuwe vriendschappen en haar liefdeselven in Stan houden terwijl ze carrier probeert te maken binnen het bedrijf, zo meldt Deadline. Collins laat weten zich te verheugen op de komst van de serie: 'ik ben meer dan trots op wat we hebben gemaakt en ik kan niet wachten om haar [Emily's, red.] reis met jullie te delen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Serie van de maker van 'Sex and the City'

Hoewel de inhoud van de nieuwe serie niet overeenkomt met het verhaal dat verteld werd in Sex and the City, zit er wel een heuse SATC-touch aan Emily in Paris. De befaamde styliste van SATC, Patricia Field is namelijk verantwoordelijk voor de gehele styling van de serie. Zij wordt vaak gezien als een van de belangrijkste personen die de serie tot een groot succes maakte, door haar gedurfde en inmiddels iconische stijlkeuzes voor de hoofdpersonages. In het enige beeld dat tot nu toe naar buiten kwam van de nieuwe serie is Lily Collins te zien in de straten van Parijs, van top tot teen gehuld in een felroze look. Een outfit die niet zou misstaan in Sex and the City.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook is de serie geproduceerd door dezelfde persoon die verantwoordelijk was voor de productie van alle seizoenen van Sex and the City. Darren Star bedacht en produceerde Emily in Paris die bestaat uit één seizoen met tien afleveringen. In een interview met Deadline laat hij weten ontzettend blij te zijn met het resultaat: 'Ik kan me niemand anders bedenken die dit verhaal beter tot leven had kunnen brengen dan Lily Collins'. Het is nog niet precies bekend wanneer de serie uitkomt, maar de verwachting is dat hij ergens volgend jaar in première gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV