De maker van La Casa de Papel komt met nieuwe Netflix-serie Sky Rojo

En die belooft wederom een hoop spanning, sensatie én temperamentvolle dialogen.

sky-rojo-netflix
Netflix

Dat we groot fan van Spaanse series zijn, steken we niet bepaald onder stoelen of banken. Op de Vogue-redactie wordt er daarom ook reikhalzend uitgekeken naar het vierde seizoen van de Netflix-hit La Casa de Papel. In de tussentijd voldoet Vis a Vis, maar een nieuwe serie is altijd meer dan welkom. En die gaat er komen, want de maker van La Casa de papel, Alex Pina, is bezig met een nieuwe Spaanse show, genaamd Sky Rojo. Dat belooft wederom een hoop spanning, sensatie én temperamentvolle dialogen.

Sky Rojo

Voor de nieuwe serie Sky Rojo slaat Pina de handen ineen met Esther Martínez Lobato van Vis a Vis. Netflix Nederland meldt dat de opnames vorige week van start zijn gegaan. Het verhaal zal gaan over drie prostituees die de club waar zij werkten ontvluchten nadat ze hun pooier ernstig hebben verwond. Ze proberen te ontkomen aan een noodlottig einde door een roadtrip te ondernemen. Hoewel het plot erg verschilt van La Casa de Papel (op het criminele karakter na dan), zal de serie net zo meeslepend zijn en voor hetzelfde spannende gevoel zorgen gedurende de twee seizoenen (want die zijn al besteld). De hoofdrollen zijn weggelegd voor de Argentijnse zangeres/actrice Lali Espósito, Cubaanse actrice Yany Prado en de Spaanse Verónica Sánchez. Ook speelt de Spaanse acteur Miguel Angel Silvestre een rol. De regie ligt in handen van Eduardo Chapero-Jackson.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

White Lines

Pina is momenteel ook druk met de nieuwe Netflix Original White Lines, waarvan de opnames net achter de rug zijn. De nieuwe serie speelt zich af op de Balearen, waaronder Mallorca en Ibiza, en gaat over een mysterieuze verdwijning. Zo wordt na twintig jaar het lichaam van een bekende dj uit Manchester gevonden op party island Ibiza. Zijn zus keert terug naar het eiland om op onderzoek uit te gaan. Daar wordt ze geconfronteerd met de feestwereld waarin grenzen worden opgezocht, al dan niet overschreden. Naast een flinke dosis La Casa de Papel bevat de serie ook een vleugje The Crown, want de producers daarvan zijn eveneens betrokken bij het project.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix