De eerste beelden van prins William als baby in het vierde seizoen van 'The Crown'

Een sneak peek van het vierde seizoen geeft sterk deze indruk.

prins-william-the-crown-seizoen-4
Anwar HusseinGetty Images

Voor wie The Crown seizoen drie in één ruk heeft uitgekeken, kan waarschijnlijk niet wachten op de komst van seizoen vier. De makers van de inmiddels beroemde serie zijn hard aan het werk met het filmen van het vervolg, waarvan hier en daar foto's uitlekken. Hoewel we al veel weten over het nieuwe seizoen van The Crown, zijn er bepaalde zaken nog niet bekend gemaakt. Nu zijn er nieuwe foto's opgedoken waarin de indruk wordt gewekt dat prins William een verschijning zal maken in The Crown seizoen vier, en wel als piepjong prinsje.

Prins William in The Crown

De nieuwe foto's die gemaakt zijn op de set van het aankomende seizoen tonen prinses Diana, gespeeld door nieuwkomer Emma Corrin, tijdens de royal tour in 1983 door Australië met prins Charles én een kleine prins William, aldus ET Canada. Dat betekent dat de prins zijn opwachting maakt als jonge baby, die op de uitgelekte foto vermoedelijk door een au pair of assistente van het koninklijke koppel wordt gedragen naar het vliegtuig.

Charles And Diana In Alice Springs
Prinses Diana, Prins Charles en Prins William tijdens hun bezoek aan Australië in maart 1983.
Princess Diana ArchiveGetty Images

De verwachting dat het hier over prins William gaat komt doordat het jonge prinsje in de jaren '80 met zijn ouders mee op reis ging naar Australië. Op dat moment was William slechts negen maanden oud. Hoe het jonge prinsje precies een rol gaat spelen in de serie is nog niet duidelijk, maar wel kunnen we verwachten dat er de komende tijd meer daarover bekend zal worden. De kans is ook groot dat na verloop van tijd ook prins Harry een verschijning zal maken in de serie, omdat hij slechts twee jaar na William werd geboren en de serie zich afspeelt in de periode van 1979 tot 1990.

The Crown seizoen 4

Na een zeer succesvolle eerste en tweede seizoen werd al snel bekend dat The Crown zou terugkeren met een derde én vierde seizoen. De twee nieuwe vervolgen worden in één keer door de gloednieuwe cast opgenomen. Het derde seizoen werd onlangs vrijgegeven op Netflix, maar wanneer seizoen vier zal uitkomen is nog niet bekend. Acteur Josh O'Connor, die prins Charles speelt in de serie, heeft laten weten dat we het vervolg ergens volgend jaar kunnen verwachten. Nóg meer goed nieuws voor fans: de geruchten doen zelfs de ronde dat er een vijfde en zesde seizoen op komst zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix