You seizoen 3: alles wat we weten over het nieuwe seizoen

Netflix heeft zojuist bevestigd dat er een You seizoen 3 in de maak is.

Hoewel het tweede seizoen van Netflix-hit You nog maar sinds 26 december 2019 te bewonderen is, zijn de makers alweer bezig met You seizoen 3. In het nieuwe seizoen kunnen we – obviously – weer een hoop spanning en gestalk verwachten, met Penn Badgley (a.k.a. Joe Goldberg) in de hoofdrol. Lees hier alles wat we weten over het nieuwe seizoen, van het verhaal en de cast tot de releasedatum en trailer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Let op: dit artikel bevat spoilers over You seizoen 2.

You seizoen 3: bevestigd

Zonder al te veel te spoilen: op het einde van You seizoen 2 wordt al duidelijk dat we een vervolg kunnen verwachten. Maar dat nieuws was nog niet bevestigd, totdat Penn Badgley dat per ongeluk deed in een interview met Entertainment Tonight. De 33-jarige acteur sprak over een van de personages uit het tweede seizoen en zei: 'Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie.' Badgley sloeg zichzelf voor zijn hoofd nadat hij zich realiseerde dat hij cruciale informatie had verklapt. Thanks, Penn.

Ook Netflix heeft het nieuws van You seizoen 3 eindelijk bevestigd. Zo deelde de streamingdienst een eerste teaser op diens social mediakanalen. 'We hebben iets voor je in pet(to),' staat er bij het bericht, een video waarin we lezen: 'New year, new you.' Volgens Deadline kunnen we het nieuwe seizoen in 2021 verwachten. Nog even geduld hebben dus. Wel liet Netflix via Twitter weten dat ze officieel seizoen drie aan het filmen zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Releasedatum, verhaal en trailer

Aangezien het nieuws van You seizoen 3 pas net naar buiten is gebracht, is er nog maar weinig bekend over de inhoud van het derde deel. Zo moet informatie over de releasedatum, het verhaal, en natuurlijk de trailer nog volgen. In hetzelfde interview met Entertainment Tonight wil Badgley (helaas) nog niet weggeven over het nieuwe seizoen. Hij is echter wel van mening dat zijn personage Joe gestraft zou moeten worden. 'Wat dat betekent? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet,' aldus Penn. Bekijk het interview onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Het is inmiddels al bevestigd dat Penn Badgley naast Victoria Pedretti (ofwel, Love Quinn) terug zal keren in seizoen 3 van You. Daarnaast is bekendgemaakt dat twee nieuwe acteurs zich bij de cast zullen voegen, zo maakte Netflix bekend via hun Twitter. 'Shalita Grant zal Sherry spelen, een 'Mom-fluencer' die nuchter lijkt, maar eigenlijk een gemeen meisje is dat alleen maar doet alsof ze Love welkom heet in haar sociale kring.' Travis VanWinkle treedt ook toe tot het nieuwe seizoen, die 'de rijke Cary zal spelen, die Joe uitnodigt in zijn binnenste cirkel'.

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix