De bloedstollende serie 'Giri/Haji' belooft de beste Netflix Original tot nu toe te worden

De nieuwe serie Giri/Haji is van de makers van het geprezen Chernobyl.

giri-haji-netflix
BBC / Netflix

Hoewel het op Netflix barst van de steengoede series hebben we altijd honger naar nieuw (spannend) kijkvoer. Mocht je het tweede seizoen van You of nieuwkomers als The Witcher en V Wars al gebingewatcht hebben, dan heeft de streamingdienst een nieuwe, bloedstollende serie voor je. Zo verschijnt de titel Giri/Haji deze week, een samenwerking tussen de BBC en Netflix.

Giri/Haji op Netflix

Na succesvolle samenwerkingen tussen de Britse omroep en Netflix (zoals Bodyguard en Dracula) komen de twee weer met een nieuwe serie, genaamd Giri/Haji. De serie is van dezelfde makers als het geprezen Chernobyl, die afgelopen weekend nog de Golden Globe Award voor Beste miniserie won. Het eerste seizoen van Giri/Haji – met in totaal acht afleveringen – is al uitgezonden op de BBC en belooft veel goeds. Zo hebben critici de serie beoordeeld met een indrukwekkende score van honderd procent op filmrecensiewebsite Rotten Tomatoes.

Plicht en Schande

Giri/Haji is Japans voor Plicht en Schande, de bewoordingen voor de twee hoofdpersonages uit de serie. Zo speelt het verhaal zich af rondom twee Japanse broers, Kenzo Mori en Yuto Mori. Terwijl Kenzo een agent in Tokio is, heeft zijn broer Yuto voor het criminele pad gekozen en verdient hij de kost als huurmoordenaar in dienst van de Japanse maffia (Yakuza). Yuto wordt vermist, en er wordt zelfs gedacht dat hij niet meer leeft. Op een gegeven moment komt Kenzo achter de whereabouts van zijn broer; die blijkt namelijk in Londen te zitten. Hij besluit Yuto op te zoeken en hem op het juiste pad te krijgen – en dat terwijl de Japanse maffia hem op de hielen zit. Bekijk hieronder de bloedstollende trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Giri/Haji is vanaf vrijdag 10 januari te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix