Bekijk de trailer van Gwyneth Paltrows nieuwe Netflix-serie 'The Goop Lab'

In The Goop Lab neemt Gwyneth je mee op een pseudowetenschappelijke reis door de wellness industrie.

Gwyneth Paltrow bij Goop Podcast met Banana Republic in Beverly Hills
Stefanie Keenan

Netflix heeft de eerste trailer van Gwyneth Paltrow's nieuwe serie The Goop Lab uitgebracht. In de serie verkent de actrice 'grensverleggende' thema's op het gebied van wellness samen met experts op het gebied, binnen haar eigen lifestylemerk Goop dat de actrice in 2008 lanceerde. Het eerste seizoen zal uit zes afleveringen bestaan en iedere aflevering focust zich op een ander thema, waaronder het vrouwelijk orgasme, therapie en energy healing.

Trailer The Goop Lab

De trailer toont een afbeelding van Paltrow voor een roze wand, die sterk lijkt op de binnenkant van een vagina. Dat is niet geheel ontoepasselijk, gezien het feit dat Paltrow in de trailer in gesprek gaat met een sekstherapeut en het vrouwelijke geslacht worden besproken. Een ander fragment toont een vrouw die vertelt over haar ervaringen met exorcisme behandelingen, terwijl Paltrow een bezoek aan een waarzegster bespreekt.

Gwyneth Paltrow Elise Loehnen Netflix-serie The Goop Lab
Netflix

Discutabele producten

De trailer zorgde echter ook voor een hoop rollende ogen op Twitter. Hoewel Gwyneth met Goop naam heeft gemaakt als de onofficiële sjamaan van Hollywood, worden er nogal eens vraagtekens gezet bij de producten die het merk verkoopt. Zo zijn er de Good Vibes stickers van omgerekend 107 euro, die je zouden genezen van kwaaltjes zoals slecht slapen en angststoornissen. Ook wordt er een Psychic Vampire Repellent Protection Mist verkocht voor een prijs van omgerekend 65 euro, die je 'rondom je aura' moet sprayen om negatieve energieën weg te drijven.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het product dat de meeste tongen heeft losgemaakt is de Jade Egg van 59 euro, die vaginaal ingebracht dient te worden. Het edelstenen ei zou hormonale onevenwichtigheden oplossen en je menstruatie reguleren. Mocht je daar warm van worden, dan moeten we je helaas teleurstellen: de Jade Egg is inmiddels niet meer verkrijgbaar. Goop is namelijk aangeklaagd voor het adverteren van het ei, terwijl de werking ervan nooit wetenschappelijk bewezen is. Het bedrijf moest 130 duizend euro neertellen nadat de rechter de aanklagers in hun gelijk stelde.

Gwyneth's missie

Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, Goop gaat vastberaden door met het genezen van de wereld met de verkoop van magische sprays en helende edelstenen. Met The Goop Lab kunnen wij als kijker nu zelf getuige zijn van Gwyneth's missie. De serie wordt geproduceerd en gehost door Gwyneth en Goop's chief content officer Elise Loehnen en zal vanaf 24 januari te zien zijn op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV