Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Netflix-serie 'Sex Education'

Het belooft weer een seizoen vol hitsige tieners, ongemakkelijke momenten en hilarische oneliners te worden.

trailer-sex-education-seizoen-2
Netflix

Na het grote succes van het eerste seizoen van Sex Education keert de hilarische coming-of-age-serie terug naar Netflix. De streamingdienst heeft zojuist de officiële trailer van Sex Education seizoen 2 vrijgegeven, en het belooft weer een seizoen vol hitsige pubers, ongemakkelijke seksuele ervaringen en kostelijke oneliners te worden.

Trailer Sex Education seizoen 2

De trailer begint met sekstherapeut Jean, de iconische rol vertolkt door Gillian Anderson, die seksuele voorlichting komt geven op de middelbare school van haar zoon Otis. Een beetje ongemakkelijk voor hem, want hij zit in de zaal vol tieners waar Jean voorlichting aan geeft. Verder zien we zien een nieuwe liefde voor fan favorite Eric voorbijkomen, Otis die nu met Ola date en Jean die de lakens deelt met... Ola's vader. Tot slot blijkt er een chlamydia epidemie uit te breken op de school. Kortom, we kunnen ongetwijfeld weer voor een hoop hilarische scènes verwachten in Sex Education seizoen 2.

Maagdelijke seksgoeroe

In het eerste seizoen van Sex Education volgden we de zestienjarige Otis, gespeeld door Asa Butterfield, die naast alles wat bij de puberteit komt kijken ook nog moet dealen met een sekstherapeut als moeder. Na jaren seksuele voorlichting van zijn moeder Jean besluit Otis samen met zijn vriendin Maeve profijt te maken van zijn opgedane kennis. Ze starten samen een 'sekskliniek' op hun middelbare school, en zo groeit Otis uit tot een populaire seksgoeroe voor zijn klasgenoten. En dat terwijl de ongemakkelijke tiener zelf nog maagd is.

Bekijk de trailer voor het tweede seizoen van Sex Education onderstaand. Het nieuwe seizoen is vanaf 17 januari te zien op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix